NOVA LJUBAV ANE IVANOVIĆ: Košarkaš Ivan Paunić osvojio srce lepe teniserke? (FOTO)

Posle emotivnih veza s Fernandom Verdaskom, Adamom Skotom i Markom Stilitanom, jedna od najlepših teniserki planete konačno zaljubljena i u jednog Srbina

  • 13

Da li je na pomolu nova ljubav? Iako zvanične potvrde još nema, svi su izgledi da srpska teniserka Ana Ivanović i košarkaš Ivan Paunić uživaju u romansi.

Bivši košarkaški reprezentativac koji slovi za velikog ženskaroša, u vreme poraza Ivanovićeve u finalu turnira u Lincu prošle nedelje, pokušao je da podigne Anu porukom na engleskom jeziku.

- Dušo, ti si za mene šampionka, glavu gore i nikad ne odustaj... Verujem u tebe <3<3<3

Košarkaš Fuenlabrade "tvitovao" je i neposredno posle startne pobede Ivanovićeve u Moskvi. Odmah zatim, sve jasnije spekulacije su počele da kruže u vezi sa romansom dvoje poznatih srpskih sportista.

- <3<3 Fantastičan start, idemo, dušo <3<3

Iako poruke nisu direktno upućene drugoj teniserki Srbije, posle emotivnih veza sa španskim teniserom Fernandom Verdaskom, australijskim golferom Adamom Skotom i Markom Stilitanom, izvesno je da će veza lepe Ane i Paunića uskoro dobiti konkretniji epilog.

Ivanovićeva je nedavno izjavila da bolje rezultate na terenu postiže dok je zaljubljena, a igranjem finala turnira u Lincu verovatno je potvrdila da joj leptirići rade u stomaku.

Podsećamo, Ana je danas eliminisana u četvrtfinalu turnira u Moskvi od Samante Stosur.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Goxy

    18. oktobar 2013 | 17:26

    Koliko vidim, srce nase Ane nije bas tesko osvojiti...... Malo, malo pa ga neko osvoji... Kada bi ona i tako trofeje osvajala, gde li bi joj bio kraj?

  • Milos

    18. oktobar 2013 | 17:53

    Ona je proslost....Kakva Ana kakve gluposti.Od 2008 nista nije uradila osim sto citamo o novom ud(v)aracu

  • Milica

    18. oktobar 2013 | 19:05

    Po komentarima izgleda da je Ana samo menjala frajere! Ako je za devojku od 25 god "mnogo" sto je u zivotu imala 3 frajera, onda ste svi vi licemeri! Verdasko, Skot i ovaj Mark, pa devojcice od 16-17 godina su promenile vise od trojicu u tom uzrastu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA