PAUNIĆ POTVRDIO: Ana i ja smo u ljubavi i prelepo nam je!

- Ne volim da pričam o privatnom životu, mislim da je dovoljno samo da kažem da je tačno da smo Ana i ja u ljubavi i da nam je prelepo. Drago mi je što me je bodrila sa tribina, pa sam pobednički koš posvetio njoj - potvrdio je srpski košarkaš

  • 5

Srpski košarkaš Ivan Paunić bio je strelac odlučujuće trojke u utakmici drugog kola ACB šampionata u kojoj je njegova Fuenlabrada pobedila Bilbao posle velikog preokreta sa 75:72.

On je 35 sekundi pre kraja pri rezultatu 70:69 sa krilne pozicije pogodio za tri poena i tako praktično doneo trijumf svojoj ekipi. Paunić ističe da je na ovoj utakmici igrao sa posebnim motivom, s obzirom na to da je prvi put imao podršku sa tribina svoje devojke Ane Ivanović.

Kao što je Telegraf prvi pisao njih dvoje su u vezi, a to je i košarkaš potvrdio:

-Veoma sam srećan zbog velike pobede i mog pobedonosnog koša, koji posvećujem Ani. Mnogo mi je značila njena podrška – istakao je Paunić.

Veza dvoje mladih i uspešnih sportista sigurno da će biti konstantno pod lupom javnosti, ali to mladom paru ne predstavlja opterećenje.

-Ne volim da previše pričam u javnosti o svom privatnom život i zahvalan sam medijima što cene moju privatnost. Mislim da je dovoljno samo da kažem da je tačno da smo Ana i ja u ljubavi i da nam je prelepo. Uživamo, podržavamo se međusobno, i to je dovoljno za sada – zaključio je Paunić.

Srpski košarkaš ima 26 godina i veoma bogatu karijeru. Počeo je u Partizanu, a igrao je još i za Mega ishranu, Mornar, Vojvodinu, Ostende, Aris, Nižnji, Virtus Bolonju, Azovmaš, Lagun Aro i Fuenlabradu čiji je trenutno član. Za seniorsku reprezentaciju igrao je na Evropskim šampionatima 2009 (bronza) i 2011 (osmo mesto), kao i na Svetskom prvenstvu 2010 (četvrto mesto). Ima i zlatnu medalju sa Univerzijade 2009. godine.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA