STOJANOVIĆ: Bodove gubimo posle individualnih grešaka u odbrani!

- Imamo deficit u zadnjem redu i bodove gubimo posle individualnih grešaka u odbrani - mišljenje je Stojanovića

  • 9

Remizirala je Crvena zvezda sa Radničkim u Nišu rezultatom 1:1, a trener Beograđana Slaviša Stojanović smatra da je njegova ekipa bila bliža pobedi na ovom susretu i da ekipi najviše škripi u odbrani.

Crveno-beli posle 10 kola imaju 17 bodova i nalaze se na četvrtom mestu na tabeli, zaostaju za Partizanom četiri boda, koga u sledećem kolu dočekuju na svojoj "Marakani".

- Bila je ovo teška utakmica. Rano smo primili gol, a onda jurili da nadoknadimo prednost domaćina. Uspeli smo krajem poluvremena, međutim, u nastavku smo propustili nekoliko veoma povoljnih prilika - izjavio je Stojanović posle meča.

Šef struke crveno-belih smatra da je najveći problem leži u fazi odbrane i da je protivnik, isto kao i u meču sa Čukaričkim, rano došao do vođstva.

- Radnički je dobra ekipa, kompaktna i dobro vođena. Imali su i oni svoje prilike, ipak, smatram da smo mi bili bliži pobedi. Imamo deficit u zadnjem redu i bodove gubimo posle individualnih grešaka u odbrani - mišljenje je Stojanovića.

U sledećem kolu očekuje nas, već pomenuti, 148. večiti derbi, dok Nišlije idu na noge Donjem Sremu u Pećince.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ироничар

    26. oktobar 2013 | 23:16

    Stojanoviću nisi ti ništa kriv, daješ sve od sebe.. nije lako objasniti nekim šabanima da ne može se bez novca stvoriti kvalitet i tim koji krši lomi sve predsobom preko noći... I to ako neki drugi klub igra bolje od Zvezde u Srbiji, čupati se za kosu itd... stop primitivizmu... treba se vremena i strpljenja i treba prestat sanjat i počet živeti u realnoj situaciji, a ta je da nemamo nikakve šanse za neki plasman nadalje u internacionalnim takmičenjima.. bar za još nekoliko godina. a mafija treba da ode ne samo iz zvezde nego već iz svih klubova korupciju iskorenit. iz čitavog FSS-ja.Trebaće još dugo godina dok srpski fudbal ne stane na noge.. a ne može stati na noge ako samo zvezda i Partizan stoje dobro.. a ostalo krš...

  • jeja

    27. oktobar 2013 | 00:40

    ....ali golove i dajemo posle individualnih poteza,kad nemamao nikakvu igru nego sve nesto bezveze.los trener losi rezultati

  • Nebojsa

    27. oktobar 2013 | 00:35

    Ja u zivotu nisam video goreg trenera na klupi C.Zvezde od ovog Stojanovica da ovaj covek ne moze da pobedi nikog van Marakane a kamoli da veze tri-cetiri pobede za redom to je za njega nemoguca misija . A ovi iz uprave nemoj posle da kukaju i da traze alibi u neosvajanju titule u Karadzicu i sudijama nego smenite gospodo ovog trenera izgubicete publiku zato sto je on u trenerske vode zalutao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA