ČLAN SUDIJSKE KOMISIJE: Partizan se s pravom žali, Zvezda ne!

Ograđujući se da još nije pogledao snimke utakmica Partizan-Napredak i Radnički Niš - Zvezda, Đorđe Žutić, član sudijske komisije FSS, izneo je prve pretpostavke na žalbe "večitih rivala"

  • 8

Prštalo je od nezadovoljstva u Partizanu i u Crvenoj zvezdi minulog vikenda, jer su oba kluba isticala da su oštećena sudijskim odlukama na utakmicama protiv Napretka, odnosno niškog Radničkog. I "crno-beli" i "crveno-beli" prosuli su bodove identičnim rezultatom (1:1) pred "večiti derbi".

Partizan se konkretno žalio na situaciju iz 53. minuta, kada je Nemanja Kojić pao u kaznenom prostoru, ali sudija nije pokazao na belu tačku. U Nišu je Zvezdin fudbaler Goran Gogić zatresao mrežu domaćina u 86. minutu, ali je sudija podigao zastavicu za ofsajd.

- Iskren da budem, nisam pogledao snimak svih mečeva, a analiza će biti na Arena sportu. Naravno da sam se raspitao i razmenio informacije sa onima koji su odmah imali uvid u događaje. Prethodno da naglasim da ću tek da pogledam oba snimka, tako da sve ovo uzmite sa dozom rezerve - rekao je "Sportu" Đorđe Žutić, član sudijske komisije FSS.

Penal za Partizan?

- Izgleda da su bili u pravu da su oštećeni. Saradnici koji su pogledali snimak preneli su mi informaciju da je jedanaesterac postojao.

Crvena zvezda je uložila primedbu zbog poništenog gola i navodnog ofsajda.

- Prema informacijama koje sam dobio, oni nisu u pravu. Drugim rečima, pomoćni arbitar je reagovao u skladu sa propisima i opravdano je podigao zastavicu i pokazao nedozvoljenu poziciju - zaključio je Đorđe Žutić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    28. oktobar 2013 | 09:38

    Delija sam i bicu iskren, Dauda jeste bio u ofsajdu i lopta se odbila od njega ka Gogicu,partizan nisam gledao pa necu da komentarisem..

  • marko

    28. oktobar 2013 | 09:46

    A penal za Radnicki , to je pojela maca.. Ma da se pokrijete usima svaki jaci kontakt dobili su faul... Sramota

  • Kinshasa

    28. oktobar 2013 | 10:42

    Kako te nije sramota onda da komentarises ako nisi ni gledao!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA