NEVOLJE ZA ZVEZDU: Kovačević ne igra na derbiju, Ninković i dalje neizvestan!

Mladi vezista će zbog povrede ligamenata kolena morati da pauzira 14 dana, dok je Ninković neizvestan zbog 12 kopči na glavi

  • 5

Velike nevolje su pred Crvenom zvezdom uoči večitog derbija sa Partizanom koji je na programu u subotu. Standardni vezista Aleksandar Kovačević zbog povrede najverovatnije propušta susret, dok je ''oblak neizvesnosti'' nad Milošem Ninkovićem, koji je meč u Nišu završio sa 12 kopči na glavi.

Kovačević je istegao ligamente kolena i moraće da pauzira oko 14 dana potvrđeno je posle pregleda mladog veziste na VMA. Mogućnost da se u subotu nađe u sastavu i dalje postoji, ali pitanje je da li će čelnici Zvezde želeti da rizikuju kako ne bi napravili još veći problem

Ninković, s druge strane, u meču sa Radničkim doživeo je povredu glave gde je, na kraju, zaradio 12 kopči na glavi, ali najveći problem predstavlja otok iznad levog oka. Iskusni vezista će sasvim sigurno propustiti duel sa kragujevačkim Radničkim u okviru osmine finala Kupa Srbije i ukoliko bude igrao protiv Partizana, moraće da nosi zaštitnu masku.

Kao potencijalne zamene za dvojicu prvotimaca ističu se Goran Gogić i Vukan Savićević, a nije isključeno ni to da će trener Slaviša Stojanović nekim taktičkim zamislima pokušati da iznendadi kolegu s druge strane Topčiderskog brda.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • boki sine

    28. oktobar 2013 | 20:34

    Koj crni kovacevic, covek posle 20minuta nije sposoban da lepo doda loptu saigracu, gresi previse... Ninkovic umesto njega zna da stvori sansu. Ima boljih na klupi od ovog kovacevica !

  • luka

    28. oktobar 2013 | 19:34

    Ninkovic dal igra ili ne nema velika razlika.mislim cak da smo bolji bez njega.kovacevic jd pit bull,bez njega tesko

  • mile

    29. oktobar 2013 | 04:30

    Pa vi sto pljujete Ninkovica ste ili ludi ili slepi kod očiju. 80 posto golova on namesta i razigrava tim, on i dauda jedini vrede ali nemaju sa kim da igraju. Odbrane nema, vezni aj boz pomozi i Bajkovic sto ceni loptu to da ne pricam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA