Vujošević pita Udovičića: Zašto se novac za Partizanovu halu usmerava na dečje sale?

- Dvoranu ima Crvena zvezda ili kako se već zove, Radnički, OKK Beograd... Mi nemamo. Ministar sporta bi trebalo da se posveti promeni poreske politike - poručuje trener Partizana

  • 14

Pred košarkašima Partizana je težak put i gostovanje u Ukrajini protiv ekipe Budiveljnika, direktnog konkurenta za plasman u drugu fazu.

Ipak, trener "crno-belih" je pored analiziranja protivnika na predstojećem meču ponovo skrenuo pažnju na probleme s kojima se klub suočava.

Ovog puta na tapetu Vujoševića našao se ministar sporta Vanja Udovičić koji, prema rečima Partizanovog trenera, budžetski novac usmerava na potrebe školskog sporta, dok su obećanja za Partizanovu halu u zapećku već nekoliko godina.

- Ministar Udovičić je pričao o tome da se novac za potrebe klubova preusmeri za potrebe školskog sporta. To je verovatno uradio zato što se, dok je bio aktivni sportista, nije susretao s problemima kakav je kada neki klub nema dvoranu. Dvoranu ima Crvena zvezda, ili kako se već zove, Radnički, OKK Beograd - kazao je Vujošević, pa dodao:

- Ministar bi trebalo da se posveti, između ostalog, i promeni poreske politike. Ona ne štiti sport i one koje žele da ulažu u njega. Ako većina para koje dobijemo mora da ide na porez, znači da tu nešto nije odmereno. Mislim da bi ministar sporta mogao da se pozabavi time, a ne da se bavi time da sredstva koja su odvojena za izgradnju Partizanove dvorane idu za potrebe školskih sala.

Trofejni stručnjak se još jednom osvrnuo i na tešku situaciju koja je u vezi sa stadionom u Humskoj.

- Mi se trenutno borimo i da nam ne otmu stadion. Taj pokušaj se u početku pripisivao vojsci, međutim, to rade neki drugi ljudi s imenom i prezimenom - rekao je Vujošević.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    29. oktobar 2013 | 16:19

    Alo bre nevaspitani, narodu se bas mnogo *ebe za tvoju dvoranu ili bilo ciju drugu. Jesi ti bre normalan, trazis milione zguljene sa ledja ovog naroda koji nema posao, nema da da leba deci, za neke tvoje za*ebancije. Zabole me bas i za tvoju kosarku i za svaki drugi sport, dajte narodu da normalno zivi, a vi izvolite kao i svi drugi na trziste pa prodajte to vase mlacenje prazne slame pa onda gradite kule i gradove od VASIH PARA!

  • Marakana

    29. oktobar 2013 | 16:20

    Kmee, kmeee!!!!

  • Milan

    29. oktobar 2013 | 16:30

    Kakva budala!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA