PRIMERA: Barsa minimalcem slavila u gradskom derbiju! (VIDEO)

Barsa je imala terensku inicijativu, ali ih može zabrinuti neefikasnost, posebno jer im u goste dolazi Milan u narednoj utakmici Lige šampiona

  • 0

U prvoj utakmici 12. kola španske Primere Barselona je savladala Espanjol minimalnim rezultatom 1:0 i na taj način zadržala prvu poziciju bez obzira na rezultate ostalih utakmica. Strelac gola odluke bio je Aleksis Sančez u 68. minutu meča.

Ovako nizak razultat nije karakterističan za Katalonce koji su i protiv gradskog rivala imali apsolutnu dominaciju i terensku inicijativu, ali ih nije krasila efikasnost.

Kao i u "El klasiku" Sančez je doneo trijumf domaćima, a ono što posebno raduje sve navijače Barse jeste da je Nejmar počeo da pruža partije kakve se od njega očekuju i ovoga puta upisao asistenciju.

Ponovo je Brazilac bio najagilniji na levoj strani terena, a ovoga puta asistenciju je uputio kroz dva para nogu odbrambenih igrača gostiju. Sančezu nije bilo teško da uklizavanjem smesti loptu iza leđa golmana Kasilja.

PRIMERA, 12. kolo:

Barselona - Espanjol 1:0

(Sančez 68)

Subota:

Sosiedad - Osasuna 16:00

Almeria - Valjadolid 18:00

Rajo Valjekano - Real Madrid 20:00

Nedelja:

Hetafe - Valensija 12:00

Atletiko Madrid - Bilbao 17:00

Levante - Granada 19:00

Malaga - Betis 21:00

Elče - Viljareal 22:00

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA