Blokiran račun Crvene zvezde! Krive Šapića!

"Crveno-beli" smatraju da je Aleksandar Šapić krivac zato što im je SC "Milan Gale Muškatirović" pustio menicu zbog koje je klupski račun u blokadi

  • 8

Vaterpolo klub Crvena zvezda nalazi se pod blokadom zbog neizmirenih obaveza prema Sportskom centru "Milan Gale Muškatirović". Uprava bazena je zbog potraživanja dugovanja od 9,2 miliona dinara pustila menicu klubu. Predsednik "crveno-belih" Viktor Jelenić okrivio je Aleksandra Šapića i na konferenciji za novinare govorio o njegovom odnosu prema klubu, kao i nastanku ogromnog duga.

- Mi smo očekivali da ćemo imati slične uslove kao što ih ima Partizan ili da dobijemo određene povoljnosti, ali treninzi su nam bili naplaćeni po najvišoj ceni, tako da se stvorio dug od 9,2 miliona dinara. Zato smo prešli na bazene "11. april", a još pre godinu dana poslali zahtev za reprogram duga, ali odgovor nismo dobili - rekao je Jelenić, dodavši da ne zna koliko je potez puštanja menice "ljudski i moralan" iako je zakonski legalan.

U Zvezdinom taboru su, takođe, ogorčeni i ponašanjem direktora SC "Milan Gale Muškatirović" Branislava Krekića, koji je, kako kaže direktor "crveno-belih" Igor Milojević, odbio da se sastane i razgovara sa predstavnicima kluba o mogućnosti reprograma duga. Za kraj je poručio Aleksandru Šapiću da se "pogleda u ogledalo".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Predrag

    14. novembar 2013 | 16:54

    Da imate uslove kao Partizan??? Pa nije vas Partizan terao da preko noci dovodite najbolje evropske vaterpoliste koji nece kao Partizanovi klinci dzabe da igraju.

  • stojke

    14. novembar 2013 | 15:55

    Do juce vam je bio dobar. VK Vestacka tvorevina...

  • Krimi

    14. novembar 2013 | 17:02

    Cirkus od kluba axaxa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA