ALARMANTNO: Partizan bez napadača na Voždovac!

"Crno-bele" potresaju veliki kadrovski problemi. Nemanja Kojić povredio petu, dok Ismael Beko Fofana ima upalu pluća.

  • 1

"Crno-beli" bez špica protiv Voždovca? Trener Partizana Vuk Rašović imaće velikih problema sa kojim sastavom da se suprotstavi ekipi Voždovca. Aktuelni šampion Srbije u sezonu je ušao sa samo dva napadača, a to bi im se moglo obiti o glavu. Naime, Ismael Beko Fofana je zaradio upalu pluća, dok je Nemanja Kojić povredio petu.

- Fofana ima zapaljenje pluća, hospitalizovan je i podvrgnut terapijama. Mora da miruje narednih sedam dana. Nije ništa strašno, ali ćemo pratiti njegovo stanje i u ovom trenutku on je neizvestan za meč sa Voždovcem - rekao je Ilija Rosić, doktor u Partizanu.

- Nemanja Kojić se požalio na bol u stopalu i pregledom je utvrđeno da ima blagu ili diskretnu naprslinu pete, metatarzalne kosti što zahteva mirovanje od sedam do deset dana, pa je i on pod znakom pitanja za Voždovac.

Partizan je trenutno prvi na tabeli Jelen Superlige, ali videćemo da li će tu i ostati tokom zimske pauze s obzirom da pored loših partija koje pružaju "crno-beli" i zdravstveno stanje ekipe im ne ide na ruku.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA