BOZOLJAC IZVEO LAJOVIĆA U PROVOD: Ne žuri sa ženidbom (VIDEO) (FOTO)

Uprkos porazu u finalu Dejvis kupa, srpski teniski tandem nasmejan posetio HP žurku na splavu ''Plej''

  • 6

''Važno je drugarstvo''! Iako je Dejvis kup reprezentacija doživela poraz u finalu od Češke (3:2), posle pobede Radeka Štepaneka nad Dušanom Lajovićem u odlučujućem petom meču, srpski teniseri su odlučili da skinu sumornu masku i stave onu s osmehom te su nakon meča posetili HP žurku koja se održavala u ''Dragstor pleju''.

Gostima u ovom poznatom klubu, posle susreta, pridružili su se upravo poraženi Lajović, koji je u provod krenuo s ''iskusnim'' Bozoljcem. Ubrzo po dolasku na splav, teniseri su, tačnije Bozoljac, istakli da im zvanična večera Dejvis kupa nije bila važna i da im je ova žurka bila apsolutni prioritet.

Iako smo navikli da ih gledamo u preznojenim majicama i sportskoj opremi, Bozoljac i Lajović su izazvali oduševljenje, ali i izenađenje prisutnih, kada su se pojavili u crnom odelu ukrašenom mašnom.

- Lepo je malo promeniti odelo, a ja se trudim da se ugledam na Bozoljca, koji ima dobar stil i koji mi je mentor o ovome - istakao je nasmejani Lajović, a na njegovu izjavu se vlo brzo nadovezao i Ilija:

- Nadam se da ću biti dobar mentor i savetujem ga da se ne oženi brzo. Ne zato što nama ostalima nije dobro, nego što treba još da uživa u životu - istakao je Bozoljac uz napomenu da je ključ uspeha veliko drugarstvo koje vlada među teniserima.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mića

    18. novembar 2013 | 10:17

    A i Vemić izgledao bas elegantno, usmrdeo se vise u ovom prsluku

  • Neverovatno

    18. novembar 2013 | 08:44

    U....om motkom! Jeste li to imali razloga za neko slavlje!?

  • Duci ljepoto

    18. novembar 2013 | 18:58

    Kako je ovaj Dušan fin momak, nema šta izgledaju odlično!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA