Brat Asmira Kolašinca najbolji u porazu Bosne od Argentine (VIDEO)

Fudbaler Šalkea Sead Kolašinac debitovao za ''zmajeve'' protiv Argentine i pokazao da će Sušić na njega moći ozbiljno da računa

  • 4

S velikim nestrpljenjem su fudbaleri Bosne i Hercegovine čekali prijateljski duel protiv Argentine kako bi ''skinuli skalp'' jednoj od najvećih reprezentacija i tako na najbolji način najavili istorijski put na Svetsko prvenstvo u Brazilu naredne godine. Međutim, izabranici Safeta Sušića, popularni ''zmajevi'', doživeli su hladan tuš i prizemljenje - 2:0.

Vatrena atmosfera dočekala je Argentince u Sent Luisu ako uzmemo u obzir veliki broj navijača ''zmajeva'' koji su se sjatili kako bi ispratili svoj nacionalni tim u Brazil, ali na kraju nisu imali razloga za radovanje. Ipak, uprkos porazu, Bosna je dobila fenomenalnog igrača za budućnost - Seada Kolašinca, brata srpskog atletičara Asmira, koji je debitovao za BIH.

Meč koji je sudio američki sudija bosanskog porekla Edvin Jurišević počeo je napadima ''zmajeva'', ali su Argentinci vrlo brzo zbili redove, što su naplatili na kraju prvog poluvremena prvim golom Aguera na ovom meču.

Besni su bili budući debitanti u Brazilu na ''svog'' sudiju u 60. minutu kada je strelac gola za ''gaučose'' nesportski faulirao Emira Spahića. Tražili su Bosanci crveni karton za napadača Mančester sitija, ali su umesto toga, samo šest minuta kasnije, dobili još jedan gol od Aguera.

Imala je Argentina šansu da ubedljivije slavi do kraja meča jer su u potpunosti opsedali gol Begovića, koji je izašao kao pobednik i spasao svoj tim katastrofe.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Draža Mihajlovič

    19. novembar 2013 | 13:15

    Poraz nije uspeh. Argentina je bila toliko bolja da je sreća za Bosnu što nije bilo 5-0. Golman ih je spasio ,branio čovek svaka mu čast.Ovo otprilike i pokazuje vrednost Bosanskog tima i gde su.Sušiću će puno koristiti ovaj poraz.

  • Bosnjak

    19. novembar 2013 | 11:43

    Bosnjaci nizu uspjehe svuda po svijetu sto i ovo dokazuje.Sve cestitke!

  • alerohal

    19. novembar 2013 | 18:58

    Bosnjak, izvini ali kakve uspehe? Jeste da je SP uspeh al ti kazes svuda..a gde je ti svuda? Koji jos sport? Kosarka ? Ne. Vaterpolo? Ne. Rukomet? Ne. Tenis? Ne. Odbojka? Ne. Kriket? Ne..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA