Član Sudijske komisije FSS: Voždovac je oštećen za penal (VIDEO)

Đorđe Žutić tokom gostovanja na TV Arena istakao da je sudija Gogić pogrešio i da mu nije jasno kako nije video da je igrač Partizana igrao rukom iako se nalazio veoma blizu događaja

  • 11

Gostujući na televiziji ''Arena'' u sklopu emisije ''Oko sokolovo'' član Sudijske komisije FSS Đorđe Žutić istakao je da je sudija Milorad Gogić oštetio fudbalere Voždovca u meču protiv Partizana kada nije svirao penal za domaći tim.

Podsetimo, ''crno - beli'' su na Vračaru slavili golom Miloša Jojića sa 1:0, ali je Voždovac bio ogorčen na suđenje Gogića koji je, po njima, trebalo tri puta da pokaže na belu tačku, što je istakla i Crvena zvezda svojim saopštenjem odmah posle utakmice.

- Igrač u ''crno - belom'' dresu širi ruku da bi zatvorio prostor. Lopta je nezgodno odskočila i on je zaustavio rukom jer bi u suprotnom došla do igrača u crvenom dresu. Ovo je moralo da se sankcioniše kaznenim udarcem. Ne mogu da shvatim sudiju Gogića, koji je bio odlično postavljen, kako nije video neprirodno postavljenu ruku igrača u ''crno - belom''dresu - rekao je Žutić.

Koliko je Žutić ubeđen da je u ovom slučaju takođe je istakao da u prethodne dve situacije nije bilo elemenata za jedanaesterac i da je sudija u tim slučajevima dobro postupio.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    24. novembar 2013 | 23:42

    A sta? Nije vam jasno? E bice vam jasno!

  • ivan

    24. novembar 2013 | 23:51

    Ja ne mogu da verujem kako to da svi odmah pricaju o tome kako je neka ekipa ostecena protiv Partizana,a kada je Partizan ostecen za penal protiv Napretka i protiv Javora (nisam siguran da li je Javor) onda svi cute,zasto tad zvezda nije izdala saopstenje?Zasto tad sve novine ne pisu o tome nego se cuti?Ocigledno je da ili ste pristrasni ili vam neko naredjuje da odmah pisete o ovakvim stvarima

  • Nenad Minic

    25. novembar 2013 | 00:02

    A sta inace se greske ne desavaju...???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA