Nataša Kovačević i fudbaleri Partizana na predstavi "Pevaj brate 2"! (VIDEO)

Glumac Milan Vasić, inače veliki fan kluba iz Humske ugostio je igrače i stručni štab crno-belih, a zabavi u bekstejdžu prisustvovali su i druga dvojica aktera predstave Andrija Milošević i veliki Zvezdaš Milan Kalinić

  • 3

Timski odlazak fudbalera Partizana u pozorište postala je uobičajena pojava!

Posle predstave "Egzibicionista" koja je upriličena povodom rođendana kluba iz Humske, igrači crno-belih gledali su predstavu "Pevaj brate 2", u kojoj jednu od uloga tumači Milan Vasić veliki fan Partizana.

Vasić, koji se uz Milana Kalinića i Andriju Miloševića proslavio prvim delom popularne predstave, posetio je prošle nedelje igrače na Teleoptiku, a posle predstave usledilo je druženje i slikanje u bekstejdžu sa igračima, stručnim štabom i crno-belim damama Snežanom Filipović i Biljanom Obradović.

Na "zabavi" glumcima i crno-belom timu priključila se i hrabra devojka Nataša Kovačević, koja nije skidala osmeh sa lica i pored toga što je je po drugi put prisustvovala šou "fantastičnog trija".

Ni igrači crno-belih nisu krili oduševljenje zbog viđenog, a atmosferu u bekstejdžu podgrevao je Milan Kalinić inače vatreni navijač Zvezde.

- Malo je nekako stegnuta atmosfera. Nije tako bilo kad su Zvezdini igrači dolazili - dobacivao je Kalinić kroz osmeh dok se pozdravljao sa igračima Partizana.

- Nadam se da ste se lepo proveli.

Trener crno-belih Vuk Rašović smatra da ovakva okupljanja pojačavaju zajednički duh i hemiju u timu i da su svi u klubu uvek orni da odlaze na kulturne manifestacije.

- Dobro je kada se družimo, kada smo zajedno. Mislim da se timski duh lepo razvija timski duh dok smo zajedno - rekao je Rašović.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA