IPAK NIJE NAJMLAĐI: Šaponjić zakasnio za Marinkovićem 52 dana!

Mladi Ivan Šaponjić ulaskom u 77. minutu utakmice sa Spartakom zaigrao je za prvi tim kluba iz Humske sa 16 godina tri meseca i 28 dana

  • 0

Pobedu fudbalera Partizana protiv Spartaka od 2:0 obeležio je i debi Ivana Šaponjića za klub iz Humske, a iako je u toku dana objavljena informacija da je ušao u istoriju crno-belih kao najmlađi igrač koji je zaigrao za prvi tim, to se ipak nije desilo.

Vest koja se u toku dana pojavila i na sajtu crno-belih promenjena je posle "češljanja" arhive u kojoj je otkriveno da je Nenad Marinković na debiju 5. decembra 2004. godine, dok je trener u prvom mandatu bio Vladimir Vermezović, na prvenstvenom meču sa Čukaričkim, imao 16 godina, dva meseca i sedam dana.

Ulaskom u igru u 77. minutu umesto Filipa Malbašića mladi Šaponjić za prvi tim zaigrao sa 16 godina tri meseca i 28 dana, što je za 52 dana kasnije u odnosu na nekada veliku nadu Partizana.

Mladi debitant pamtiće prvi meč po pobedi svog tima, ali su na žalost tribine u Humskoj bile prazne.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/ Izvor: Mozzartsport.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA