Turci nude Zvezdi milion evra za Daudu!

Ponuda Genčlerbirligija nije naišla na oduševljenje na Marakani, ali ako se poveća za još pola miliona, Nigerijac bi mogao da se pridruži srpskoj koloniji u turskom klubu

  • 9

Napadač Crvene zvezde Nigerijac Abiola Dauda na meti je turskog Genčlerbirligija, koji je spreman da "crveno-belima" plati milion evra za tamnoputog igrača, piše Sport.

Ta ponuda, međutim, ne zadovoljava apetite Beograđana, koji smatraju da je Dauda neophodan da bi se osvojila dugo čekana titula, a da milion evra ne popravlja značajno novčanu situaciju na Marakani. Nigerijac je u jesenjoj polusezoni postigao sedam golova, drugi je na listi strelaca iza saigrača Dragana Mrđe. Plaćen je 200.000 evra godišnje, a Turci mu nude oko pola miliona.

Ako bi Genčlerbirligi pojačao ponudu na milion i po evra, u Crvenoj zvezdi bi verovatno bili spremni na trgovinu, pod uslovom da nađu adekvatnu zamenu za Daudu, što je u ovom trenutku prilično neizvesno. Dauda je poput ostalih igrača Zvezde krenuo na odmor, a u Beograd bi trebalo da se vrati 9. januara, dan pre prozivke.

U Genčlerbirligiju inače trenutno igraju četvrorica srpskih fudbalera, nekadašnji defanzivac Zvezde Duško Tošić i bivši igrači Partizana Milan Smiljanić, Radosav Raća Petrović i Nemanja Tomić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs / Izvor: Sport)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikon

    11. decembar 2013 | 11:27

    Prodaj te ga što pre

  • bla bla

    11. decembar 2013 | 13:26

    da ne bude samo kao sa onim malim nesrecnikom mladenovicem odbijemo pare pa on napusti klub za dz

  • azbest

    11. decembar 2013 | 12:06

    Ni govora o prodaji, tako dobar fudbaler za smesan novac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA