PONOVO TRAGEDIJA U BRAZILU: Poginuo još jedan radnik na stadionu!

Nova žrtva na izgradnji stadiona za Svetsko prvenstvo u Brazilu. Ovoga puta jedan muškarac je pao sa krova stadiona Amazonija i preminuo nakon što je prevezen u bolnicu.

  • 0

Tokom radova na izgradnji stadiona u Brazilu dogodila se još jedna nesreća u kojoj je izgubljen ljudski život. Jedan od radnika koji radi na završnom sređivanju stadiona Amazonija, u Manaušu, pao je sa krova i poginuo, javljaju brazilski mediji.

Kako je saopšteno građevinac je pao sa skoro 35 metara visine, kada je pukao jedan od kablova, a preminuo je u bolnici kasnije u toku dana.

Stadion u Manaušu, gde će Engleska igrati svoju prvu utakmicu na Svetskom prvenstvu naredne godine, duboko je u zaostatku sa izgradnjom i radi se danonoćno kako bi bio završen do krajnjeg roka koji je postavila FIFA.

Ovo nije prvi nesrećni slučaj sa fatalnim ishodom koji se do sada dogodio tokom gradnje stadiona, krajem novembra trojica radnika je takođe poginulo nakon pada krana na gradilištu, samo što se to desilo u Sao Paolu. U svakom slučaju dosadašnje pripreme za šampionat sveta u zemlji fudbala i kafe neće biti upamćen po novcu koji je potrošen, već po broju izgubljenih ljudskih života, kojima su graditelji platili izgradnju stadiona.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA