Stojadinović preživeo UO Zvezde i kao Al Kapone napustio sednicu!

Sednica Upravnog odbora crveno-belih bez dramatičnih odluka, a sportski direktor Zvezde, uprkos ranijim najavama, nije bio ni predmet rasprave * Dauda može da napusti Marakanu u slučaju dobre ponude * Turci nude 500.000 dok Zvezda traži milion za Nigerijca

  • 5

''Preživeo je Zoran Stojadinović sednicu UO Crvene zvezde, iako se u prvi mah činilo da bi posle sastanka čelnika na Marakani u ponedeljak veče mogao da napusti fotelju sportskog direktora.

Raspravu o statusu Stojadinovića najavio je potpredsednik Ivica Tončev, ali nje izgleda nije uopšte ni bilo, ako je suditi po rečima sportskog direktora koji je u stilu Al Kaponea napustio ''Marakanu'', simulirajući pucanje iz mašinke, a sve propraćeno adekvatnim stajlingom koji je Stojadinović imao, što je izazvalo smeh novinara ispred stadiona.

- Ja nisam bio tema razgovora kao ni trener  - izjavio je  Stojadinović po izlasku sa sednice čime je opovrgnuo ranije izjave čelnika sa ''Marakane'', ali i potvrdio reči predsednika Džajića vezane za ostanak Slovenca na klupi.

Sportski direktor Zvezde se takođe osvrnuo i na prelazni rok koji polako kuca na vrata i potvrdio je da je stigla zvanična ponuda Turaka za Daudu koji nude svega 500.000 evra.

- Zvezda će dovesti najviše dva pojačanja, najverovatnije dva štopera. Trener Slaviša Stojanović je dao spisak igrača na koje ne računa za prolećni deo sezone. Zvaničnih ponuda osim za Daudu nema - otkrio je Stojadinović, ali nije rekao čija prezimena su na spisku.

Što se tiče Abiole Daude, za kojeg se interesuje Genčlerbirligi, stav kluba sa Marakane je da u slučaju dobre ponude može da bude pušten. Pod dobrom ponudom podrazumeva se milion evra, mada bi u nekim varijantama klubovi mogli da se "nađu" i na iznosu od 800.000.

Kada je u pitanju novac za plate igrača, radi se na tome i očekuje se da u narednih nekoliko dana svi budu privremeno namireni, veruje sportski direktor Zvezde.

Pre Stojadinovića pred novinarima se pojavio Ivica Tončev koji je izneo stav kluba u vezi Daude i rekao da su svi igrači potpisali su da neće tužiti klub, kako se ne bi ponovili slučajevi poput Vešovića, Mladenovića i još nekih. Zvezda očekuje da će u zimskoj pauzi da dovede još neka pojačanja i da će imati 25 kvalitetnih igrača na raspolaganju za prolećni deo sezone.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • G

    16. decembar 2013 | 21:32

    Hocemo da vidimo taj adekvatni stajling pa i mi da se smejemo malo.

  • Lamine

    16. decembar 2013 | 22:16

    Ti si Zorane odavno izdao drugove svoje...

  • Vuk

    17. decembar 2013 | 06:12

    Tresla se gora rodio se mis hahaha ciganska posla,ko fol rade nesto,a sve ostaje isto...mazanje ociju hipnotisanim delijama haha

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA