KRALJICA KATARINA: Čekam fotelju ministarke odbrane! (VIDEO)

Zbog bravuroznih odbrana srpskog golmana neki su prozvali ministarkom odbrane, a ona dodaje da nema ništa protiv da posle karijere dobije baš tu fotelju

  • 0

Golman ženske rukometne reprezentacije Katarina Tomašević, jedna je je od najboljih čuvara mreže na Svetskom prvenstvu u Srbiji, a njene odbrane doprinele su da srpske "gracije" dođu do četvrtfinala ovog takmičenja.

Zbog bravuroznih odbrana neki su je prozvali ministarkom odbrane, a ona dodaje da nema ništa protiv da posle karijere dobije baš tu fotelju. Uostalom, i Vanja Udovičić je pravo iz bazena postao ministar sporta.

- Velika je čast što sam deo ove reprezentacije, i što imam čast da branim za Srbiju. Znamo ko su Norvežanke i da su prvakinje sveta, ali nadamo se da možemo da ih pobedimo - kaže Tomaševićeva za Telegraf.

Jagma za kartama je velika i očekuje se da će u četvrtfinalu u Kombank Areni biti mnogo navijača Srbije.

- Iskreno se nadam da će biti pakao na tribinama i da će publika biti naš osmi igrač.  Mislim da je naša borba u osmini finala i gol u poslednjoj sekundi bila najbolja pozivnica za sve navijače - objašnjava Katarina.

Na pitanje da li očekuje fotelju ministarke odbrane posle karijere, odgovorila je:

- Naravno da očekujem! Hahahaha, šalim se!

(D. Stojmenović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA