Stojadinović u Barseloni čeka uručenje otkaza!

- Hoću da se odmorim, da jedem pršutu i pijem šampanjac. O ostalom ne želim da pričam - rekao je, po svemu sudeći, uskoro bivši sportski direktor Crvene zvezde. Kandidat za njegovu zamenu je i Nebojša Krupniković

  • 2

Sva je prilika da će 23. decembar biti poslednji dan Zorana Stojadinovića na funkciji sportskog direktora Crvene zvezde! Odbor za hitna pitanja kluba u sastavu Dragan Džajić, Nebojša Čović, Slaviša Kokeza, Ivica Tončev i Branko Radujko sastaće se u toku dana na "Marakani", kada bi trebalo da smene dosadašnjeg sportskog direktora.

Glavne teme sastanka biće poboljšanje finansijske situacije i Stojadinovićev rad, a prema saznanjima "Žurnala", njemu će biti uručen otkaz, jer je jedan od problema razvoja, za šta postoji konzenzus među članovima uprave.

- Idem u Barselonu da provedem katolički Božić. Hoću da se odmorim, da jedem pršutu i pijem šampanjac. O ostalom ne želim da pričam. Ako želite moj komentar o tome šta očekujem od sastanka na "Marakani", odmah pređite na drugo pitanje - rekao je Stojadinović "Našim novinama" u trenutku kada je bio na aerodromu u Cirihu.

O kandidatima za novog sportskog direktora se uveliko spekuliše, a jedan od glavnih jeste Nebojša Krupniković, koji je posle igračke karijere stekao menadžersko  iskustvo, koje se u Nemačkoj dosta ceni.

- U inostranstvu sam. Danas se vraćam, pa možemo da pričamo - rekao je Nebojša Krupniković navedenom listu.

Dolazak Milana Biševca na "Marakanu" i predstavljanje kalendara za narednu godinu samo su dodatni razlozi zbog kojih će ovaj ponedeljak biti pun noviteta na najvećem beogradskom stadionu.

Dobra vest za fudbalere jeste da im je obezbeđen novac za nadoknadu dela duga, što je potpredsednik kluba Slaviša Kokeza objavio da će se to desiti zahvaljujući njemu i Tončevu. Poslednja uplata legla je početkom novembra pred "večiti derbi".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal, Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • meek mill

    23. decembar 2013 | 11:17

    kokezu napolje

  • Dejan

    23. decembar 2013 | 09:31

    Ko god je hteo nesto normalno da uradi u ovoj zemlji pa I zvezdi bi izbačen...od antica evo I stojadinovica.Klasicni ratovi menadžera...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA