Janko neće braniti titulu u Čenaju!

Srpski teniser zbog povrede odustao od učešća na turniru u Indiji, na kom je prošle godine osvojio titulu

  • 0

Povreda koja već neko vreme muči drugog najboljeg srpskog tenisera uslovila je da Janko Tipsarević odustane od učešća na turniru u Čenaju, koji je prošle godine osvojio.

Tipsarević je prethodnih godina redovno nastupao na turniru u Indiji, s obzirom da se igra početkom godine i pred Australijan open. Za titulu u Čenaju će glavni favoriti biti Stanislas Vavrinka, Mihail Južnji i Fabio Fonjini.

Odustajanje od turnira samo potvrđuje crne prognoze da bi Janko mogao da propusti i prvi gren slem u sezoni, s obzirom da oporavak ne ide predviđenim tokom.

- Jako mi je žao što neću moći da branim titulu u Čenaju, početkom naredne sezone. Koliko god teška bila odluka, moj tim i ja mislimo da je prava jer još nisam spreman da izlažem nogu tolikim naporima. Oporavak ide i verujem da ću biti zdrav uskoro. Hvala fanovima na razumevanju, nadam se da cu se vratiti u 2015-oj - napisao je Janko na svojoj Fejsbuk stranici.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA