ZVEZDINA ŽELJA: Peške bih došao na Marakanu!

Pošto su crveno-beli ostali samo sa jednim desnim bekom, Slaviša Stojanović se odmah zainteresovao za Dukića iz Jagodine koji je ostavio odličan utisak na njega u jesenjem duelu, a pošto je od prvog januara slobodan igrač to je još jedan razlog više da on stigne u Ljutice Bogdana

  • 15

Doskorašnji fudbaler Jagodine, Duško Dukić, kome je istekao ugovor sa "ćuranima", a koji se prema pisanju domaćih medija nalazi na listi želja Crvene zvezde u zimskom prelaznom roku misli da bi dolazak na Marakanu bio kruna njegove dosadašnje karijere i da je spreman da se odazove pozivu ovog kluba, nravno, ukoliko se on dogodi.

- Nisam informisan o interesovanju Zvezde, ali ako su ozbiljni došao bih peške. Iako imam mogućnost da produžim ugovor sa Јagodinom, mislim da je došlo vreme za odlazak. Eventualni dolazak na Marakanu bio bi najvažniji korak u mojoj karijeri. Obožavam da igram na tom stadionu zbog specifične atmosfere i navijača - rekao je Dukić za Žurnal.

Prema nekim informacijama koje kruže ovih dana, on je u tefter Slaviše Stojanovića dospeo nakon odlične partije u drugom kolu, kada su Jagodinci gostovali u Beogradu, a nakon što je Marko Vešović napustio klub, na poziciji desnog beka slovenački trener je ostao samo sa Markom Petkovićem na tom mestu, a pošto je Dukiću i istekao ugovor, on bi mogao da dođe na Marakanu kao slobodan igrač, što bi odgovaralo čelnicima crveno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

(Telegraf.rs/Izvor: Sportski žurnal)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    4. januar 2014 | 20:23

    Pa kako drugacije,samo takve koji nemaju para za prevoz i idu u komsinicu,a kada odlaze nemaju para ni za peske ! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Bogatas

    4. januar 2014 | 20:45

    ti nisi grobar, nego glodar jer po ceo dan pises samo komentare koje nikog nezanima!

  • Bogi

    4. januar 2014 | 19:32

    Bože kakve igrače mi dovodimo, plače mi se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA