FA KUP: Svonsi izbacio Mančester Junajted, Čelsi i Liverpul sigurni! (VIDEO)

Ekipa Žoze Murinja slavila na gostovanju protiv Derbi Kauntija sa 2:0, dok je Liverpul istim rezultatom savladao Oldam na "Enfildu". Svonsi pobedio na "Old Trafordu" i produžio crnu seriju "crvenih đavola"

  • 0

Čelsi se polako zahuktava. Dobre partije iz Premijer lige "plavci" su preneli i na FA kup. Izabranici Žoze Murinja slavili su na gostovanju protiv Derbi Kauntija rezultatom 2:0.

Ekipa sa "Stamford Bridža" se u prvom poluvremnu mučila protiv "ovnova", da bi u nastavku odigrali fenomenalno. Mrežu Derbija otvorio je Džon Obi Mikel u 66. minutu na svoj 300. nastup, da bi konačan rezultat postavio Oskar u pet minuta kasnije.

Liverpul je morao pošteno da se oznoji protiv trećeligaša Oldama. "Crveni" su do prednosti stigli tek u 56. minutu golom Tijaga Aspasa, a vođstvo je duplirao autogolom Tarkovski osam minuta pre kraja.

Dejvidu Mojesu se sve više povećavaju šanse da napusti Mančester Junajted. Na "Old Trafordu" ekipa Svonsija savladala je "crvene đavole" rezultatom 2:1.

Vođstvo ekipi Mihaela Laudrupa doneo je Ratlidž sjajnim lobom u 12. minut. Izjednačenje domaćinu donosi Ćićerito Ernanadez samo četiri minuta kasnije.

Mančester je od tog trenutka krenuo silovito, ali nije uspeo da iskoristi brojne prilike. Kazna je stigla u finišu utakmice, a egzekutor je bio Vilfred Boni.

Vest Hem neslavno je prošao u Notingemu, gde su poraženi od domaćeg Foresta rezultatom 5:0. Dalje je prošao i Sanderlend koji je savladao kao domaćin Karlsli sa 2:1.

U utakmicama koje su odigrane u subotu plasman su izborile ekipe Arsenala, Evertona, Kardifa, Hala, Sautemptona, Stouka.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA