Ljajić izbacio Mihajlovića iz Kupa! (VIDEO)

Izabranici srpskog stručnjaka doživeli su poraz 1:0 od Rome u drugom kolu najmasovnijeg fudbalskog takmičenja u italiji i završili svoje učešće u borbi za trofej Kupa

  • 5

Fudbaleri Sampdorije poraženi su od Rome 1:0 u drugoj rundi italijanskog kupa i tako ispali iz ovog takmičenja. Siniša Mihajlović je tako zabeležio i svoj drugi uzastopni poraz, jer su njegovi igrači poraženi u ponedeljak u prvenstvenom meču od Napolija.

Posle nekoliko utakmica bez poraza i pobede u prvom kolu kupa, bivši selektor Srbije se prvi put suočava sa rezultatskom krizom otkako je seo na klupu ekipe iz Đenove. Koban po njegov tim na ovom meču bio je grčki reprezentativac Torosidis, koji se, u šestom minutu, posle oštrog centaršuta sa leve strane najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju i zatresao mrežu golmana  Fiorila.

Povremeni srpski reprezentativac Adem Ljajić, koji nije nastupao za nacionalni tim dok je selektor bio Siniša Mihajlović, zbog odbijanja da peva himnu, našao se u startnoj postavi "vučice" i odigrao je svih 90 minuta. Sa druge strane, Nenad Krstičić iz Sampdorije proveo je ceo meč na klupi za rezerve.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Np

    9. januar 2014 | 21:53

    E neka si vala NACIONALISTU mihajlovica izbacio. Ljaicu svaka ti cast ,nek on sad peva himnu do sledece godine !!!

  • Vrach

    9. januar 2014 | 22:08

    Vreme ce dokazati da je Miha nula od trenera.

  • Weber S

    10. januar 2014 | 06:54

    Cutite Miha uci talijansku himnu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA