Grobari bodrili crno-bele u Nemačkoj!

Nekoliko stotina gledalaca u obeležjima Partizana, ali i PAOK-a, bilo je prisutno na utakmici koju su u Minhenu crno-beli igrali protiv domaćeg Bajerna

  • 6

Košarkaši Partizana igrali su protiv Bajerna iz Minhena u drugom kolu Top 16 faze Evrolige, a kako na tribinama Audi doma bilo je prisutno oko dve stotine navijača crno-belih.

Kako se moglo videti u prenosu, par stotina gledalaca obučeni u obeležjima beogradskog kluba, postavili su svoje zastave na kojima se videlo da piše "Grobari Cirih" i "Padinjak", a prisutna su bila i obeležja simpatizera PAOK-a, koji su u prijateljskim odnosima sa Grobarima i došli su da podrže Partizan u pohodu na prvu pobedu u ovom delu tamkmičenja.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    9. januar 2014 | 22:09

    BRAVO GROBARI ! Vise nas je BILO u nemackoj nego roma u PIONIRU !!!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!! BOGDAN NAJBOLJI EVROPSKI KOSARKAS !!!

  • Ivan CH

    10. januar 2014 | 02:20

    Kide a ti si inace iz koje grupe?! Nemam dodirnih tacaka sa tom grupom iz ciriha, al me cisto zanima, kad vec glumis huligana na netu

  • grobar do koske

    9. januar 2014 | 22:38

    Bilo nas je mnogo.ja nisam mogao da idem.ali vas bodrim na netu.grobari ultranet

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA