BOMBA: Ćiro Blažević preuzeo Slobodu iz Tuzle!

hrvatski stručnjak koji je bio na pragu odlaska u Kinu neočekivano postao trener tuzlanske Slobode koja je u bivšoj SFRJ bila stabilan prvoligaš dok se sada bori za povratak u društvo najboljih u BiH

  • 6

Preuzeo je drugoligaša, ali umesto ostanka u Hrvatskoj Miroslav Ćiro Blažević se seli u Bosnu i Hercegovinu! Proslavljeni hrvatski stručnjak i ''trener nad trenerima'' trebalo je da preuzme hrvatski Solin, da bi se pojavila informacija da putuje u Kinu, međutim, Blažević je na veliko iznenađenje postao novi trener Slobode iz Tuzle.

 

- Miroslav Ćiro Blažević je novi šef stručnog štaba Slobode! S njim smo dogovorili saradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka njegovog ostanka u klubu - rekao je prvi čovek Tuzlaka Azmir Husić.

 

Blažević će na Tušnju biti predstavljen 17. januara, dan uoči početka priprema Slobode, a sam trener nije krio zadovoljsto posle povratka u BiH s obzirom na to da je uspešno predvodio nacionalni tim ''zmajeva''.

 

 

- Naravno da sam zadovoljan, ispostavilo se da teško živim bez rada. Ne idem tamo zbog novca, da je to u pitanju otišao bih u Kinu. Imao sam još dvee jako dobre ponude, veerujte mi - rekao je Ćiro za Index i dodao:

 

- Cilj je biti prvi! Osvojilo me kada sam vidio da predsednik kluba i gradonačelnik grada rade u ogromnom zajedništvu. To jedinstvo je retkost, imamo jako pametnog predsednika. Čim su mene odabrali, jasno je koliko su ambiciozni. Cilj nam je vratiti Slobodu u elitno društvo. Uslovi rada su fantastični, imaju potrebnu infrastrukturu, osiguran je novac za pripreme. Sve za peticu.

 

Podsetimo, Sloboda trenutno zauzima drugo mesto na tabeli Prve lige BiH sa pet bodova manje od vodećeg Jedinstva iz Bihaća.

 

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

 

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Banjaluka

    12. januar 2014 | 00:11

    Ćuj sine nisko si pao ...

  • grobar do koske

    12. januar 2014 | 00:16

    Ja sam mislio da je dosao u komsinicu,posto je njen VELIKI FAN i uvek prica sa ,i o svojim PRIJATELJIMA sa PECURKANE !!! Mada jos nije kasno da se prijatelji dogovore na OBOSTRANO ZADOVOLJSTVO !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • ICA CZV

    12. januar 2014 | 02:28

    Sine,xa xa “znaci,pazi kad ne mogu da verujem“... xe xe ti kad procitas da je proradio vulkan na Islandu,kreces da pises o Zvezdi,i ne stajes sine....lepo se vidi ko je i sta je za tebe institucija....xe xe Zvezdo moja,Zveeezdo moooja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA