Čović održao vanrednu konferenciju: Ne dovodimo stranačke sinove u Zvezdu!

Potpredsednik Crvene zvezde obratio se medijima na ''Marakani'' zbog medijskih informacija koje su još jednom izazvale buru u Ljutice Bogdana

  • 20

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović održao je vanrednu konferenciju na ''Marakani'' povodom slučaja 'Gašić'' koji prethodnih nekoliko dana potresa najtrofejniji srpski klub s obzirom na mejl koji su mediji dobili o pedigreu mladog defanzivca Milana Gašića koji se prvog dana priprema pojavio na prozivci crveno-belih.

U mejlu koji je stigao svim redakcijama pisalo je da je Milan sin gradonačelnika Kruševca Bratislava Gašića, inače jednog od potpredsednika SNS, što je odmah protumačeno u javnosti da je mladi fudbaler na ''Marakanu'' stigao političkom linijom što su oštro demantovali i klub, ali i njegov otac koji je zažalio što je sinu učinio ''medveđu uslugu''.

- Milan je na probu došao posle mog razgovora sa Čovićem, koji je rekao "neka dođe, pa ćemo da vidimo". Ništa od Zvezde neće da dobije, nikakav ugovor, nego samo da trenira i bude na probi. Zbog celokupne situacije koja se napravila, zbog pritiska koji je dobio političku konotaciju, odlučili smo da Milan ode - rekao je Bratislav Gašić posle odlaska sa ''Marakane''.

Ubrzo zatim medijima se obratio i Nebojša Čović koji je potvrdio reči gradonačelnika Kruševca.

- Iza dolaska Milana ne stoji SNS. To je priča plasirana od strane medija, iza leđa. Ono što ste vi uradili je klasičan rad iza leđa. Podmetačina! Slušate razne priče po kafanama, dobijate informacije ispod tepiha. Kakve veze ima što je došlo na probu dete od 20 godina? Stigao je za džabe, a možda bi neki voleli da smo morali nešto da platimo. Taj dečko je ovde prošao kao što je svojevremeno moj sin Filip prolazio. A što se tiče mladog Luke Jovića, odluka trenera je da je još rano. U košarci su primer Aleksandrov i Šekularac - rekao je Čović i dodao:

- Jeste, ja sam se dogovorio sa njegovim ocem, ali Milan nije ništa dobio, a ništa ni uzeo od Zvezde. Ima ovde igrača koji se nikada nisu ni skinuli, a dobijali su 100.000, 150.000 evra. To što se ja ne razumem u fudbal nema veze. Pitao sam predsednika kluba, on je rekao da dođe na probu - istakao je Čović, a zatim poručio medijima:

- Svi koji dođu neka dođu na probu, neka im se odrede i posebni termini. Nemam problem sa tim i neka klub sa te strane bude otvoren, jer je veća verovatnoća da će doći do jeftinih igrača. Ovde je problem kad imate igrača koji ništa ne traži i o kojem se ništa nije znalo. To nije srozavanje imidža kluba, jer je on srozan sa 55 miliona evra minusa, sa spekulacijama da li smo skinuli dug. On se neće uništiti zbog Gašića, Mikića, Šikića...  O tome razmišljajte!

Na Čovićeve reči nadovezao se i prvi čovek kluba Dragan Džajić koji je veoma oštro kritikovao pojedine medije.

- Vi želite da rukovodite klubom. Je l' ne može igrač da dođe na probu? Posle se ljutite kada zatvorimo treninge. Pravite probleme. Može da dođe SPS, SNS, bilo koja stranka - rekao je prvi čovek crveno-belih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Deki

    12. januar 2014 | 15:07

    Vidi ga coravi kriminalac kako se pravi naivan ko seoska mlada. Ajde bre barabe jel vi stvarno mislite da je ovaj narod bas toliko retardiran a vi svi ste pametni kao pcelice?! Kus' bre stoko lopovska i neradnicka lizes dupe nazadnima ne bi li popapao neko mestasce u BG da moze da lapas i dalje!

  • Nemanja

    12. januar 2014 | 14:25

    Pa i tvoj sin je igrao a Nedovic sedeo na klupi...Sram te bilo covke..

  • Mare

    12. januar 2014 | 13:45

    Ma jok, jel' mogu ja da dodjem na probu i ja imam tatu kao i ovaj sto fura friz kako vetar dune, jel' moram tako da se osisam? Molim vaasss!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA