Miladinović i Pižon još nisu stigli u Zvezdu, moguć dolazak Pantelića!

Čelnici kluba sa Marakane dematovali pisanje medija da su Bojan Miladinović i Vladimir Petrović Pižon stigli u Zvezdu mada ne odbacuju takvu mogućnost * Optimizam povodom Lukovića * Pantelić za mesto sportskog direktora

  • 2

Uporedo sa dešavanjima na ''Marakani'' povodom slučaja ''Gašić'' crveno-belu javnost i te kako zanima šta se dešava sa pojačanjima i da li će Crvena zvezda na prvi deo priprema krenuti sa novim kadrom, pogotovo u odbrani.

Činilo se da je dolazak Bojana Miladinovića već gotova stvar i da se nekadašnji mladi reprezentativac vratio u klub čije je boje nosio od 2004. do 2008. godine, međutim, prema rečima čelnika Zvezde to nije istina.

- Istina je razgovarao sam sa njim i dogovorili smo se, razgovarao sam sa još dvojicom igrača. Gledamo da oni budu što jeftiniji za Zvezu, da su slobodni igrač. Konačnu odluku o tome će doneti UO, jer ja tako volim da radim. Ja ću tako da radim. Pokušavamo na najeftiniji mogući način dođemo do onoga što nam treba. Nećemo da gledamo da li smo više doveli igrača od Partizana i Vojvodine - rekao je Džajić koji se potom nadovezao:

- Miladinović je pre sedam godina pogrešio protiv Zenita, a ceh sam platio ja kada su me oterali sa stadiona.Meni su skandirali da odem i ja sam otišao. Znači, ja sad ne bi trebalo da vidim Miladinovića. Naprotiv, i posle devet, deset godina pokušavam da ga dovedem, a konačnu odluku donećemo na Upravnom odboru.

Lošu finansijsku situaciju i mogućnos neregistrovanja fudbalera pokušao je da objasni potpredsednik Nebojša Čović kao i da donekle razjasni situaciju sa Lukovićem.

DUSAN SAVIC, ZORAN FILIPOVIC, VLADIMIR PETROVIC PIZON, DRAGAN DZAJIC DZAJA

- Para nema, a ono što smo rodali pokrili smo stare dugove. Oni koji odlaze, ne da odlaze, nego ne dobijamo pare. Što se tiče Lukovića, ja sam optimista. Dalje ne mogu da vam pričam, jer ne mogu baš sve poslovne kombinacije da vam otkrivam jer ima onih koji bi da nas na tom putu spreče- rekao je Čović koji se osvrnuo i na povratak Pižona na ''Marakanu'' kao i eventualni dolazak Marka Pantelića na mestu spotskog direktora:

- Pižon  nije došao u Zvezdu. To je isti domen spekulacija i onih koji vas hrane spekulacijama oko dolaska i potpisivanja ugovora Miladinovića. Ponavljam, on nije došao, nije potpisao ugovor. Međutim, zagovornik sam toga, da dođe i Pižon, da dođe i Pantelić, da se animira plejada ljudi koji su Zvezdini veterani. Zvezda ima asove i oni su potrebni Zvezdi.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trigi

    12. januar 2014 | 20:33

    Pantelica gura Fali Ramadani, on je njegov covek a onda je i CZ FK FALI

  • MM

    12. januar 2014 | 17:18

    Sta ce nam pantela,dovedite stopera Djotu nase dete!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA