JELENA: Pala sam kao medved sa svojih 70 kilograma! (FOTO) (VIDEO)

Najveće probleme i bol posle povrede u meču prvog kola Australijan opena srpska teniserka osećala je pri servisu *Jankovićeva se nada da povreda nije ozbiljna, jer ne bi mogla da hoda da je nešto pokidala

  • 0

Pobeda Jelene Janković na startu prvog Gren slema u sezoni Australijan Opena protiv Misaki Doi, pala je u drugi plan zbog povrede koju je srpska teniserka doživela prilikom jednog nezgodnog proklizavanja.

Iako je kao i po završetku meča, na konferenciji za novinare rekla da je mogla da ubije samu sebe, Jankovićeva očekuje pozitivne rezultate snimanja koje joj predstoji.

- Trčala sam za loptom, htela sam da uhvatim drop-šot, ali mi je noga proklizala i mislim da sam nabila petu. Nadam se da nije ništa ozbiljno, ali ne bih mogla da hodam da sam nešto pokidala - bili su prvi utisci Jankovićeve, koja je zatim nastavila.

- Kada su mi stavili traku mogla sam da igram i završim na pravi način meč, jer sam do tada bila limitirana sa poretima u nozi. Pokušavala sam da ja odigram prvu agresivnu loptu i da što manje trčim. Najveći bol sam osećala kod servisa, pri doskoku i spuštanju - rekla je Jankovićeva.

Zbog ogromne vrućine Jankovićeva je imala oseća da joj "gore" noge.

- Strašno je vruće i ponekad mi se čini kao da su mi patike zalepljene za podlogu. Đon je počeo da se topi, a kada sam ga pipnula mislila sam da sam dotakla vrelu ringlu, a ne patiku - rekla je Jankovićeva koja je se potom ponovo vratila na trenutak pada.

- Kako sam se samo spotakla, čak sam i koleno ogrebala! Pala sam kao medved sa svih svojih 70 kilograma - rekla je kroz osmeh Jankovićeva.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Izveštač Telegrafa iz Melburna: Petar Milinković/Dom zdravlja Doktor Ristić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA