KASALICA OPROSTIO ZVEZDI DUG I OTIŠAO: Jedino ostaje žal za titulom!

Brzonogi napadač se odrekao 170.000 evra za niže obeštećenje i odlazak u rusku Mordoviju koja Crnogorca očekuje u Antaliji s obzirom na to da je već krenuo kako bi prošao lekarske pregled i što pre se priljučio novim saigračima

  • 11

Odiseja Filipa Kasalice u Crvenoj zvezdi je završena! Crnogorski reprezentativac, koji je na ''Marakanu'' stigao pre dve godine iz užičke Slobode, napustio je crveno-belo jato i pojačaće rusku ekipu Mordovije, kako je već ranije rečeno na sastanku UO kluba.

Kasalica je već otputovao za Antaliju gde se lider druge ruske lige priprema kako bi obavio medicinske preglede i potpisao ugovor do 2016. godine.

- Ostale su još formalnosti, očekujem da u sredu i zvanično postanem igrač Mordovije - rekao je Kasalica u izjavi za Novosti i dodao:

- Bilo je mnogo toga za pamćenje, postigao sam gol na prvoj utakmici, tresao mreže u derbiju, osvojio Kup Srbije. Ipak, nedostaje mi šampionska titula i jedino za njom žalim. Verujem u moje drugove, imaju kvalitet i očekujem da ove sezone Zvezda bude prvak. Fizički neću biti tu, ali ću u svakom trenutku biti uz njih i nadam se da ćemo u maju titulu slaviti zajedno. Smatraću je i svojom, jer sam bio deo tima u prvoj polovini sezone.

Njegovo odlazak umnogome se razlikuje od prethodnih koji su obilovali na ''Marakani'' s obzirom na to da je Kasalica oprostio dug od 170.000, a Zvezda ga je pustila za manje obeštećenje koje će biti isplaćeno u junu.

- Najvažnije mi je što se od Zvezde rastajem prijateljski. Klub je prema meni ispao maksimalno korektan, a smatram da sam se i ja poneo na isti način. Ove dve godine na "Marakani" pamtiću samo po lepim stvarima - istakao je brzonogi napadač.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoran

    14. januar 2014 | 23:59

    Kasalice mozda si i osvojio titulu a neznas. Mozda ovi lopovi iz Humske vrate pokradeno.

  • grobar do koske

    14. januar 2014 | 23:12

    Pobegao covek dok mu ovi nisu trazili i ono malo od pre 2 godine sto je dobio da VRATI-retroaktivno !!! PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

  • Kole =P.F.C.=

    15. januar 2014 | 00:01

    Nisi jedini koji je otisao i koji zali :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA