Zvezdaši skupljali pare za renoviranje svlačionice, donirali Kokeza i Čović, ne i Džajić?

Pristalice kluba sa "Marakane" protekle nedelje organizovali su donatorsko veče u jednom beogradskom restoranu kako bi sakupili sredstva za renoviranje svlačionica fudbalskog kluba. Akciju pomogli Kokeza, Čović i Tončev, ali ne i Džajić

  • 9

U danu kada će Crvena zvezda odigrati prvu prijateljsku utakmicu na pripremama u Sloveniji (rival Rodomlje Ankara) na stadionu u Ljutice Bogdana počeće renoviranje svlačionica koje su organizovali navijači crveno-belih.

Pristalice kluba sa "Marakane" protekle nedelje organizovali su donatorsko veče u jednom beogradskom restoranu kako bi sakupili sredstva za renoviranje svlačionica fudbalskog kluba. Kako "Informer" saznaje, navijači su prvobitno obavestili najiskusnije igrače, koji su došli na večeru, čak i dali novac. Donacije su dali i pojedini članovi uprave, ali ne i predsednik Dragan Džajić.

Derbi FK Crvena Zvezda - FK Partizan, Navijači Crvene Zvezde Dejije Cigani

- Navijači su sve organizovali, a podržali su ih najiskusniji igrači. Nekolicina fudbalera koji su materijalno obezbeđeni dali su novac. U donaciji su učestvovali i potepredsednici Slaviša Kokeza sa 1.000 evra, Nebojša Čović sa 100 hiljada dinara i Ivica Tončev sa 50 hiljada dinara. Međutim, predsednik Džajić nije donirao novac - rekao je izvor "Informera".

Predsednik crveno-belih je u razgovoru za dnevni list rekao da nije znao za postojanje donatorske večere.

- Prvi put sad čujem da je postojalo donotarsko veče. Došao sam u Sloveniju još u subotu i ne znam da je organizovano bilo kakvo sakupljanje novca. Ja nisam učestvovao - priznao je Džajić.

Fudbaleri Crvene zvezde se nalaze na pripremama u Sloveniji gde će im jedan od protivnika biti i hrvatski Osijek, a utakmici će biti odigrana na Svetog Savu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    23. januar 2014 | 12:10

    Dzaja dao pare za cerkine silikone, odakle mu sad za krecenje :) salim se, dao bi Dzaja pa najveci je zvezdas od svih, sto ga nisu obavestili

  • nema covek

    23. januar 2014 | 12:14

    ...ima dve cerke i treba ih izdrzavati

  • grobar do koske

    23. januar 2014 | 13:09

    F.K.CIRKUSANTI-sa NEOBAVESTENIM predsednikom raspalog kluba sa PECURKANE HHAAHHHA PARTIZAN NAJVECI BREND SRBIJE !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA