VUJOŠEVIĆ: Pritiskaju problemi, ali nema više propusta!

- I svaka naredna utakmica je praktično kvalifikaciona kada je u pitanju učešće na završnom turniru četiri najbolje ekipe - rekao je trener Partizana uoči meča sa Cibonom

  • 6

Trener košarkaša Partizana Duško Vujošević rekao je uoči meča sa Cibonom u 19. kolu Jadranske lige da njegova ekipa više ne sme sebi da dozvoli nijedan propust u regionalnom takmičenju.

-Naprosto, više nemamo prostora za bilo kakve propuste. I svaka naredna utakmica je praktično kvalifikaciona kada je u pitanju učešće na završnom turniru četiri najbolje ekipe. Svi problemi koji nas pritiskaju, sa kojima su naši navijači i javnost dobro upoznati, trebalo bi da sublimiraju svu pozitivnu energiju samo u jednom pravcu i da na što kvalitetniji način odigramo utakmicu u Zagrebu - rekao je Vujošević za sajt kluba.

U prethodnom kolu košarkaši Partizana su izgubili od ekipe MZT-a sa 73:66, a hrvatski tim je ubedljivo pobedio Cedevitu sa 85:67.

- Cibona je jedan veoma turbulentan period, barem sa asprekta rezultata, uspela da u dosadašnjem delu takmičenja u Jadranskoj ligi premosti na najbolji mogući način. Pre izvesnog vremena klub su napustili veoma bitni igrači. Međutim, ostali su igrači koji su spremni da se bore do kraja sa svim problemima kroz koje prolazi Cibona kao klub i oni kao tim. Oni su zaista pokazali da zajedništvo i jedan izuzetan nivo homogenosti, koji ovog trenutka pokazuju kao tim, može da nadomesti i neke njihove slabosti - istakao je Vujošević.

Utakmica 19. kola Jadranske lige između Cibone i Partizana igra se sutra od 19 sati u Zagrebu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    3. februar 2014 | 12:26

    "Zveri su osetile nasu krv,ali vratice se one u kavez" rece Danilovic,a ja bih dodao:tamo im je i mesto !!! Partizan-MIT ili cudo !!!

  • Graf

    3. februar 2014 | 12:03

    Samo napred

  • !!!

    3. februar 2014 | 11:41

    Ajde grobari , pogurajte to...nemoj da idemo jedni na druge pre finala ...da opet imamo 2 predstavnika u evroligi !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA