Stopama Larise Rikelme: Brazilke poludele za Mundijalom (FOTO)

Zagrevanje za predstojeće SP u Brazilu je uveliko počelo s obzirom na to da su atraktivne lepotice iz zemlje sambe i kafe pohrlile da postanu ''promoterke'' Mundijala, kao što je to 2010. godine bila Paragvajka

  • 5

Brazilci ništa ne prepuštaju slučaju i žele na svaki mogući način da privuku pažnju javnosti pred predstojeće Svetsko prvenstvo u njihovoj zemlji. Tako su se na nekoliko sajtova pojavili tekstovi gde biraju lepoticu predstojećeg Mundijala, a prve ponude atraktivnih Brazilki već su počele da stižu.

Očigledno su lepotice iz zemlje sambe i kafe odlučile da nadmaše Paragvajku Larisu Rikelme koja je na SP 2010. godine skrenula veliku pažnju javnosti, posle čega su joj mnoga vata šoubiznisa bila otvorena.

Verovatno tom idejom se vode i Brazilke, a prva među njima Džanis Geser je odlučila da, pored svog tela, pokaže i plažu svoje zemlje. Uz parolu ''Moje bronzano telo za zlato fudbalera na SP'', Džanis je konkurisala za lepoticu Mundijala.

Naredna kandidatkinja stiže iz Belo Horizontea. u pitanju je Patricija Murta Matos koja, ikao obučena u belo, ističe da su joj žuta i zelena boja u srcu i da će naredno SP biti prvenstvo puno emocija i ljubavi. Naravno, Brazil je prvak ukoliko se Patricija pita.

Što se Julijane tiče Svetsko prvenstvo može da počne, jer je ova Brazilka i te kako zagrejana. Da li će biti u elementu i na leto, videćemo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA