Novinarima smeta Putinova fotografija u Sočiju (FOTO)

Brojni novinari koji pristižu u ruski grad gde se održavaju Zimske olimpijske igre "tvituju" o propustima u organizaciji

  • 2

 Zimske Olimpijske igre u Sočiju samo što nisu počele, a ne prestaje se sa vestima sa negativnom konotacijom u vezi sa organizacijom u ruskom gradu.

Učesnici i novinari uveliko pristižu u Soči, a predstavnci sedme sile su počeli da "tvituju" o svim propustima, prevashodno u hotelima gde su smešteni.

Tako su na Tviteru osvanule fotografije čaša vode, u kojima je bukvalno žuta tečnost zbog problema sa vodom. Neki novinari su bili nezadovoljni što ne smeju da bacaju toalet papir u klozetsku šolju (iako Rusija nije izuzetak sa takvim kanalizacionim sistemom od brojnih zemalja u Evropi).

Fotografija koja se dosta vrti po društvenim mrežama je fotografija predsednika Rusije Vladimira Putina, koja stoji na recepciji, uz komentar da u hotelu nema poda.

Sve ovo deluje neverovatno kada se prisetimo podataka da je za organizaciju Olimpijskih igara izdvojeno 51 milijarda dolara.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • xxx011

    5. februar 2014 | 12:26

    Daće Bog smetace im jednog dana njegova slika i na Time's Square-u samo polako

  • Bekim

    5. februar 2014 | 12:47

    Pocnal kako gadafi dase ponasa ali na loso ke zavrsi glupaviot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA