KUP KRALJA: Real demolirao Atletiko, i Barselona na korak od finala! (VIDEO)

Utakmica na Santijago Bernabeu stadionu u potpunosti je pripala "kraljevskom klubu" koji je golom Hesua i autogolovima Mirande i Insue slavio sa 3:0 u prvom meču polufinala Kupa Španije *Katalonci savladali Real Sosijedad sa 2:0 golovima Serhija Buskeca i autogolom Enauta Zubikaraia

  • 3

Veliku prednost fudbaleri Real Madrida stvorili su u prvom meču poufinala Kupa kralja! Na Santijago Bernabeu "kraljevski klub" deklasirao je Atletiko Madrid sa 3:0 i došao nadomak plasmana u finale!

Trener Reala Karlo Anćeloti uspeo je da pronađe dobitnu formulu za lidera španskog prvenstva, a najistaknutiji pojedinac u redovima "kraljevskog kluba" bio je Anhel Di Maria.

Protiv najboljeg tima ovogodišnjeg prvestva Španije Argentinac je asistirao kod drugog gola, dok je kod trećeg pogotka njegov udarac posle odbitka zavrišio u mreži golmana Kurtoe, čime je Di Maria dokazao da zaslužuje da nosi dres Reala.

Inače lopta je kod prvog gola Reala prilikom udarca Pepea na putu do mreže zakačila defanzivca Atletika Mirandu i prevarila golmana gostiju.

U drugom polufinalnom meču Barselona je savladala Real Sosijedad sa 2:0 i nagovestila "El Klasiko" u finalu Kupa Španije! Ofanziva Katalonaca krunisana je golom Serhija Buskeca u 43. minutu koji se najbolje snašao u kaznenom prostoru gostiju, a samo nekoliko trenutaka pre vodećeg gola Mesi je iz slobodnog udarca pogodio prečku.

Omaleni Argentinac svim silama je pokušavao da se upiše u listu strelaca, ali mu to nije pošla za rukom. Drugi gol za Katolonce bilo je pravo remek delo defanzivca Real Sosijedada Gorke Elustonda koji je topovskim udarcem napucao sopstvenog golmana Enauta Zubikaraia posle čega je lopta završila u mreži.

Treba istaći da su gosti iz San Sebastijana drugo poluvreme igrali sa desetoricom igrača jer je u poslednjem minutu prvog dela isključen Inigo Martinez zbog žestokih prigovora sudiji koji po mišljenju igrača Sosijedada nije dosudio penal za njegovu ekipu.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Butragenjo

    6. februar 2014 | 05:52

    Atletiko niti jedne sanse. Nista nula. U tome je fora

  • fcb pg

    6. februar 2014 | 01:04

    kako mislis demolirao sa 2 auto gola o cemu pises legendo

  • Butragenjo

    6. februar 2014 | 08:13

    Demolirao igrom. Atletiko jednu jedinu sansu imao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA