LUDNICA: Bent utišao Old Traford u poslednjim sekundama! (VIDEO)

Napravili su fudbaleri Mančester junajteda preokret u drugom poluvremenu, ali ipak nisu uspeli da ostvare trijumf i obrqaduju svoje navijače

  • 1

Kakvu utakmicu su odigrali fudbaleri Mančester junajteda i Fulama. Navijači "crvenih đavola" još dugo će stajati tribinama "Teatra snova" i zapanjeno premotavati film u glavi o tome šta se desilo u poslednjim trenucima meča. Na kraju, posle poslednjeg sudijskog zvižduka na semaforu je pisalo 2:2.

Pre meča su pristalice domaćina odale počast svojim fudbalerima koji su poginuli u avionskoj nesreći pre 56 godina, a takođe su skandirali i kapitenu svog tima, Nemanji Vidiću koji je pre nekoliko dana objavio da će napustiti klub na kraju sezone.

Očajno prvo poluvreme odigrali su izabranici Dejvida Mojesa, tokom kojeg su pružili igru kakvu igraju tokom cele sezone i u skladu sa rezultatima. Zato i nečudi štos u na odmor otišli sa golom zaostatka, posle pogotka Sidvela u 19. minutu.

Kako su igrali u prvih 45 minuta, tako su krenuli i u drugo poluvreme, a onda su 25 minuta pre kraja zaigrali na nivou kakav priliči i dalje aktuelnom šampionu. Počeli su da stvaraju šanse, a posle asistencije Mate, van Persi je u 78. minut doneo izjednačenje.

Samo dva minuta kasnije, dok su igrači iz Londona još uvek bili u šoku, njihovu zbunjenost iskoristio je Kerik kojim je doneo preokret na utakmici, i taman kada se očekivalo da Junajted dođe do treće uzastopne pobede na "Old Trafordu" desio se šok u 95. minutu meča.

Praktično u poslednjim sekundama, odbrana "crvenih đavola" je napravila grešku, Kiron Ričardson se našao u prilici, ali je njegov šut odbranio De Hea, ali je na odbitak naleteo Bent i glavom smestio loptu u mrežu i ostavio fanove Mančester junajteda u šoku.

Derbi dva tima koji se bore za Evropu, između Totenhema i Evertona pripao je ekipi sa Vajn Hart Lejna! Pevci su slavili sa 1:0 i ovom pobedom prestigli upravo Everton na petoj poziciji tabele šampionata Engleske!

Fudbaleri sa Vajn Hart Lejna su na brzinu izveli prekršaj na polovini terena, a desni bek Kajl Voker sjajno je uposlio Adebajora koji se iskrao odbrani Evertona i postigao odlučujući gol u 65. minutu meča.

U drugom meču nedeljnog programa sastaju se Mančester junajted i Fulam od 17 asova.

Premijer Liga 25. kolo:

Subota

Liverpul – Arsenal 5:1

Aston Vila – Vest Hem 0:2

Čelsi – Njukastl 3:0

Norič – Mančester Siti 0:0

Sautempton – Stouk 2:2

Kristal Palas – VBA 2:1

Sanderlend – Hal 0:2

Svonsi -Kardif 3:0

Nedelja

Totenhem – Everton 1:0

(Adebajor 65)

Mančester Junajted – Fulam 2:2

(Van Persi 78, Kerik 80 - Sidvel 19, Bent 90+5)

Tabela: Čelsi 56, Arsenal 55, Mančester Siti 54, Liverpul 50, Totenhem 47…Vest Ham 25, Kardif 21, Fulam 20.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Daza

    10. februar 2014 | 03:49

    Moyes pakuj kofere.Vidicu ostani sad kad Moyes dobije nogu poslije utakmice sa Arsenalom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA