Vreme čitanja: oko 1 min.

Mančester se mučio pa posle preokreta savladao "fenjeraša", Mateta je heroj Palasa

L. I.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ekipa sa Old Traforda teškom mukom upisala tri boda...

  • 0
Bruno Fernandeš Foto: Tanjug.rs/AP

Odigrana su još tri meča u okviru odloženog 29. kola Premijer lige, a pobede su upisale ekipe Mančester junajteda, Kristal Palasa i Bornmuta.

"Crveni đavoli" su teškom mukom savladali Šefild i nastavili borbu za mesto koje vodi u Evropu. Prvi su do vođstva došli gosti, kada je u 35. minutu Bogl savladao Onanu. Do odlaska na odmor Mančester je uspeo da poravna rezultat, a strelac je bio Hari Megvajer.

Junajted je izveo prekid sa desne strane, potom je stigla do Garnača koji je idealno centrirao, a štoper domaćih pogađa mrežu za izjednačenje.

Ovaj rezultat bio je aktuelan i na poluvremenu, da bi već posle pet minuta igre u nastavku Šefild ponovo poveo preko Breretona Dijaza. Od tog momenta Mančester je zaigrao ofanzivnije što im se na kraju i isplatilo.

Prvo je Bruno Fernandeš golom iz penala u 64. minutu ponovo izjednačio, da bi novim golom u 81. doneo prednost svom timu. Tačku na meč stavio je Hojlund u 85. minutu i to na asistenciju Bruna Fernandeša.

Vredan trijumf upisao je i Kristal Palas, koji je rezultatom 2:0 savladao Njukasl. Oba gola postigao je Mateta, a mrežu je uspeo da zatrese u 55. i 88. minutu.

Vredi napomenuti i da je Bornmut kao gost pogotkom Semenja slavio na gostovanju Vulvsima.

Standings provided by Sofascore

(Telegraf.rs)

Video: Duljaj veruje u pobedu u Kupu: Nismo vežbali penale

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA