NAJVEĆI SRPSKI DELIJA: Miloš Ninković dao je najveći deo novca za lečenje male Une!

Fudbaler Crvene zvezde još jednom dokazao da ima ogromno srce, što je pokazao dajući novac za lečenje Une Savić (2). "Takva informacija može da napravi zbrku i odmogne roditeljima male Une u prikupljanju novca. Zato Ninković želi da demantuje i da istakne da se na tu temu više neće oglašavati, niti ikada više želi da komentariše javno svoj humanitarni angažman - rekao nam je portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski u ime Miloša Ninkovića

Anonimna osoba koja je dala nephodnu svotu novca za operaciju male Une Savić je fudbaler Crvene zvezde - MILOŠ NINKOVIĆ! Iako je insistirao na anonimnosti, Telegraf saznaje da je upravo ovaj delija, čuvši vapaj za pomoć odmah reagovao i dao reč da će novac za operaciju devojčice u najhitnijem roku biti uplaćen na račun Uninih roditelja.

Jedna poznata osoba donirala je novac za operaciju dvogodišnje Une Savić, devojčice koja boluje od leukemije. Mediji u Srbiji pozvali su sve da se uključe u humanitarnu akciju kako bi se što što prikupila neophodna suma od 80.000 evra.

U javnosti je tokom dana da se nagađa koja bi to poznata osoba, koja je želela da ostane anonimna, bila spremna da izdvoji toliki novac, a naša saznanja su da je to fudbaler Miloš Ninković, koji nije želeo ni da potvrdi niti da negira ovu informaciju.

Kako Telegraf saznaje, vezista crveno-belih, koji je nedavno dobio ćerku, ne želi da se zna da je donirao novac za malu Unu. Prema rečima našeg izvora, iz tog razloga Ninković bukvalno nikome osim porodici nije govorio o svom humanom činu.

Malu Unu kroz dve nedlje očekuje transplatacija koštane srži, posle čega sledi boravak od nekoliko meseci u karantinu. Dvogodišnji anđeo, koji je digao na noge celu humanu Srbiju, boraviće ukupno osam meseci u bonici u Nemačkoj.

NINKOVIĆ SE NEĆE OGLAŠAVATI U MEDIJIMA NA OVU TEMU

Nakon što se pročula informacija o humanom činu, Zvezdin vezista je reagovao preko klupskog portparola.

- Miloš Ninković iz prva nije želeo da komentariše bilo kakve humanitarne teme, i to je rekao medijima koji su ga pitali u vezi sa Unom Savić. Ipak, pojavila se informacija da je upravo Ninković uplatio 80.000 evra. Takva informacija može da napravi zbrku i odmogne roditeljima male Une u prikupljanju novca. Zato Ninković želi da demantuje i da istakne da se na tu temu više neće oglašavati, niti ikada više želi da komentariše javno svoj humanitarni angažman - rekao nam je portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski u ime Miloša Ninkovića.

Nekadašnji reprezentativac Srbije poznat je kao veliki humanitarac, koji je i ranije učestvovao u takvima akcijama, između ostalih i onoj za Tijanu Ognjanović, uplativši veliku svotu novca.

Vezista Crvene zvezde se neće javljati medijima dok je u Sloveniji, s obzirom da je isključio telefon.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nn

    12. februar 2014 | 19:44

    Svaka čast!!!

  • dexter

    12. februar 2014 | 19:55

    Grobar sam do koske! Ali čoveku svaka čast i da mu da bog srece i zdravlja i njemu njegovoj porodici! Grobar ili delija ne bitno! Život deteta je bitan! Bravo!!!

  • Mr.Romanijac

    12. februar 2014 | 19:50

    Nineeee majstore, brate. Svaka ti cast, jos jednom si pokazao kolika si ljudina. Ugledajte se na njega, ljigavi politicari. Jedan je Ninkovic Milos! <3 <3 <3

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA