Stojadinović pustio menicu i blokirao Zvezdu?

Zbog duga od 360.000 evra iz 2008. godine, bivši sportski direktor Crvene zvezde pustio menicu klubu, koji ima manje od dva dana da se snađe i nađe novac kako bi mogao da registruje igrače

  • 21

Bivši sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović, smenjen u decembru prošle godine, pustio je navodno menicu klubu zbog duga od 360.000 evra iz 2008. godine.

Kako javlja "Mondo", na ovaj način je Stojadinović nekadašnjim saradnicima ostavio manje od dva dana da reaguju na novonastalu situaciju, s obzirom da klub do petka treba da isplati dugovanja koja "koče" registraciju novih igrača.

Dug datira iz 2008. godine, kada su realizovani transferi Stojadinovićevih klijenata, Edgara i Vukašina Devića.

Stojadinović je i ranije potraživao taj novac od Crvene zvezde, ali je njegovom promocijom u sportskog direktora pred kraj 2012. napravljen dogovor o reprogramu koji je kasnije zapao u drugi plan, s obzirom da je bivši fudbalski menadžer aktivno radio u klubu, piše navedeni portal.

Povodom ove informacije na pozive se nisu javljali potpredsednik zadužen za finansije Nebojša Čović i generalni sekretar Miodrag Zečević, dok je poslovni direktor Stefan Pantović kratko rekao "da je u gužvi i da ima drugu liniju".

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Mondo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA