FSS: Zvezda će moći da registruje igrače!

Crveno-beli nisu izmirili obaveze prema svim igračima, ali su dali garancije da će to učiniti do 14. februara, što automatski znači da će moći da registruju igrače

  • 3

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije održala je sednicu na kojoj je konstantovano da je većina klubova Jelen Superlige i Prve lige Srbije izmirila sve obaveze prema poveriocima, ali i da pojedini klubovi to nisu učinili do kraja, što je slučaj i sa Crvenom zvezdom.

Naime, klubovi koji nisu izmirili sve obaveze su dali obećanje i garancije da će ih izmiriti najkasnije do petka, 14. februara, jer to je i poslednji dan prelaznog roka. To automatski znači da će svi klubovi moći da registruju nove igrače.

Puštanje menice Zorana Stojadinovića dodatno je zakomplikovalo situaciju u Zvezdi koja je, doduše, uspela da napravi dogovor sa bivšim fudbalerima. U sličnoj situaciji kao što su crveno-beli nalaze se Jagodina i Novi Pazar dok su Radnički Niš i Radnički Kragujevac u potpunosti izmirili obaveze.

Kada je reč o prvoligašima, ukinuta je zabrana Metalcu i Borcu. Očekuje se da to učine još Sloga, BSK i Smederevo.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    13. februar 2014 | 20:39

    K.K. Zamrzivac i F.K. Pecurkana uz pomoc PPV za sada opstaje,ali KATANAC se opasno priblizio...cccc..... Partizan-MIT ili cudo !!!

  • FMP DO KOSKE

    14. februar 2014 | 03:33

    Nema katancaaaa NEMAAAA! ! ! ! KATANAC IDE NA KK ZELJKO OBRADOVIC,DOSAO VAM JE KRAJ JER STE TRAZILI POMOC OD VUCICAAAA!DNO DNAAAA GASÍ ,,KK SIGURNI BODOVI,, VEC VAM JE V.K. OKOVAN LANCIMA I KATANCIMA XAXAXA

  • Vladimir

    14. februar 2014 | 07:44

    Zašto bi neki klub bio u povlašćenom položaju u odmoru na druge? Zašto su dva velikana srpskog fudbala morala da izmire sva dugovanja a blizanac ne mora? Sram vas bilo da vas sram bude. Izbacite vise kancere srpskog fudbala, neka igraju međusobno da bi moglo nešto da se promeni u ovoj zemlji što se toga tiče..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA