Maradona prekinuo trening Junajteda u Dubaiju (FOTO)

Legendarni argentinski fudbaler posetio šampiona Engleske na mini pripremama, nakon čega je većina prvotimaca pohrlila da se fotografiše s njim

  • 1

Raniji poraz od Svonsija u FA Kupu doneo je Mančester junajtedu nekoliko slobodnih dana koji su ''crveni đavoli'' iskoristili tako što su otputovali u Dubai na mini odmor, ali i mini pripreme s obzirom na lošu formu u kojoj se nalaze.

Međutim, pojava Dijega Armanda Maradone prekinula je trening Junajteda, jer je većina prvotimaca pohrlila da se fotografišu sa legendarnim Argentincema, a među najupornijim bili su Rio Ferdinand, Robin Van Persi, Adnan Januzaj i Huan Mata.

Junajted trenutno zauzima sedmu poziciju i veoma je daleko od Lige šampiona naredne sezone, a nema sumnje da bi danas prijao fudbaler kakav je ''El Pibe'' nekada bio.

Poslednji put  šampion Engleske je odsustvovao iz najelitnijeg fudbalskog takmičenja pre 19 godina, a sada zaostaju čak 11 bodova od Liverpula i četvrtog mesta.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 10

    17. februar 2014 | 20:23

    jedan jedini, neponovljivi... !! DIEGO ARMANDO MARADONA

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA