ŠTA SE DOGODILO? Dunjić, Bogdanov i Dženkins ''oči u oči''!

Prema navodima pojedninih beogradskm medija, navijači Crvene zvezde su maltretirali košarkaša, dok je sam Dženkins preko Tvitera istakao da mu je bilo zadovoljstvo u njihovom društvu i da se nada da će ih opet videti

  • 19

Vest da su navijači Crvene zvezde Ivan Bogdanov i Velibor Dunjić maltretirali plejmejekra tima sa Malog Kalemegdana Čarsa Dženkinsa u jednom beogradskom restoranu, proširila se prestonicom brzinom munje, ali i skoro dva dana kasnije ne zna se tačno šta se dogodilo.

Prema navodima tabloida ''Blica'', koji se poziva na izvor nepoznatih devojaka, Zvezdini navijači su maltretirali Dženkinsa u jednom beogradskom restoranu neposredno posle derbija sa Partizanom u nedelju.

- Ne znam šta su hteli od njega. Odjednom su nam prišli za sto i počeli da ga vređaju. Verovatno su bili pijani, jer onako normalan čovek ne može da se ponaša. Tada nisam znala da je u pitanju Dunjić, jer ne znam ni kako on izgleda, ali sam posle videla na slikama - rekla je jedna od devojaka, a potom nastavila:

- Sa drugarom je prvo seo za naš sto, a potom su Dženkinsa odveli za njihov sto, gde su mu držali bukvicu 10-ak minuta. Dunjić je bio agresivniji, konstantno je pretio, unosio mu se u lice. Dženkins je bio preplašen, samo je klimao glavom, ali je ostao dovoljno pribran i miran kako bi se sve na tome završilo.

- Bogdanov je u jednom trenutku podigao majicu i pokazao nam tetovažu, grb Zvezde. Tek tada nam ništa nije bilo jasno, ali sam najveći šok ipak doživela kada mi se učinilo da je Dunjić krenuo da vadi nešto iz džepa. Da li je bilo oružje u pitanju, iskreno ne mogu da tvrdim, ali nije bilo prijatno. Zaledila sam se.

- Nakon pola sata su nas dve pustili da idemo, a sa njim ostali da razgovaraju nasamo. Čim smo napustile restoran zvale smo policiju, a oni su brzo reagovali. kako se sve završilo i šta je Dženkins pričao policiji još ne znamo. Da li su želeli novac ili nešto drugo i nama je tajna - završila je priču devojka čiji identitet nije poznat.

Međutim, ako je verovati fotografiji koju je Dženkins okačio na Tviter i tekstu koji je napisao, bio je to samo susret vernih navijača sa košarkašem koji je u nekoliko navrata tokom derbija sa Partizanom dizao publiku na noge.

- Imao sam sjajan razgovor sa nekim sjajnim navijačima sinoć (prim. aut, nedelja). Momci, nadam se da ću vas opet videti. Hvala - napisao je Amerikanac, ali ono što je, takođe, izazvalo pometnju jeste njegov raniji ''tvit'':

- Čak i kada sam uplašen, nastavljam da ti verujem - Psalm 56:3.

Podsetimo, Dženkins je u ponedeljak dao ekskluzivan intervju Telegrafu u kojem je istakao da mu je sadašnji saigrač Demarkus Nelson idol iz detinjstva, ali incident nije pominjao.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Урош

    25. februar 2014 | 09:17

    Која је сврха постојања ове двојице? О.о

  • Nikolaa

    25. februar 2014 | 09:33

    Da Đenka brate,cekas da ih vidis ko Scepovic Kimija.. Takve likove ne u zatvor,vec u neki rudnik treba poslati! Ja jesam navijac Zvezde,al mi se zeludac okrene kad ove vidim na tribini..ma bilo gde

  • ZliZo

    25. februar 2014 | 09:39

    Svrha ove dvojice je da prave pare od narkotika,a onda ga ubacuju u fudbalski i košarkaški klub,zato i sede u upravama,prodaju igrače,prete,biju...Političari im daju podršku.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA