Amerika se smeje Lebronu, ali on nastavlja da melje protivnike (FOTO) (VIDEO)

Tokom meča Majamija i Njujorka, društvenu mrežu Tviter preplavili podrugljivi komentari vezani za masku koju je ''Kralj Džejms'' nosio zbog slomljenog nosa

  • 0

Liči na ''Betmena'' ili na ''Hanibala Lektora''! Ipak, ne! Više je nalik na ''Fantoma iz Opere'' ili ''Zorou''! To su samo neki od komentara američke javnosti, posle NBA meča između Majamija i Njujorka, vezani za Lebrona Džejmsa i njegovo nošenje zaštitne maske. Međutim, ''Kralj'' je izdominirao i šampioni su slavili rezultatom 108:82.

Zbog slomljenog nosa Lebron je bio primoran da nosi zaštitnu masku koja mu nije pravila probleme da pokaže ono što najbolje zna i sa 31. poenom pogura Majami do pobede nad Niksima.

- Bez obzira koliko je ne volim, shvatio sam kako to sve funkcioniše. Srećan sam što sam se vratio na teren - rekao je Lebron posle meča, aludirajući i na masku koju je nosio. Pritom je dodao da će je nositi još nekoliko nedelja.

Majami je goste iz Njujorka ''prelomio'' serijom 23-3 u trećoj četvrtini čime su zabeležili šestu uzastopnu pobedu. Pored Džejmsa, efikasan je bio još i Dvejn Vejd sa 23 ubačena poena, uz samo tri promašaja iz igre.

Entoni je ubacio 29 poena za Nikse, ali ono što treba da ga brine jeste to što se u poslednjih 20 minuta nije upisivao u strelce. jedini dvocifreni kod gostuju još su bili Čendler sa 19 i Džej Ar Smit sa 11 poena.

Lud meč odigrali su Toronto i Vašington, a trijumf su na kraju odneli gosti iz glavnog grada i to posle čak tri produžetka - 134:129. Poljak Gortat i Vol su ubacili po 31 poena za Vašington, dok je DeRozan bio najefiasniji u poraženoj ekipi sa 34 poena. Pratio ga je Vaskez sa 26 ubačenih koševa.

Milvoki, srpskog internacionalca Miroslava Raduljice, poražen je na gostovanju Indijani rezultatom 101:96, a raduljica ovaj meč nije igrao. Hibert (24), Stivenson i Džordž (18) su bili jedini dvocifreni u domaćem timu, ali to im je bilo dovoljno za novi trijumf .

NBA, rezultati:

Indijana - Milvoki 101:96

Majami - Njujork 108:82

Toronto - Vašington 134:129

Denver - Bruklin 89:112

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA