POGLEDAJTE AKO NISTE: Najlepši golovi vikenda! (VIDEO)

Podsetite se majstorija među kojima su i fudbeleri Napretka, Spartaka i Radničkog iz Kragujevca. Klasu su potvrdili Jaja Ture i Karlos Tevez.

  • 0

Još jedan bogat fudbalski vikend je za nama, a imali smo prilike vidimo golove koje vredi gledati i po nekoliko puta...

Atletiko Madrid i Real Madrid su odigrali derbi za pamćenje u kome nije bilo pobednika, a drugi pogodak za jorgandžije je na spektakularan način postigao Gabi.

Juventus je pobedom na San Siru protiv Milana još jednom pokazao da je neprikosnoven u Italiji, a pobedu Stare dame nad rosonerima je overio sjajnim udarcem Karlos Tevez.

Bivši fudbaler Crvene zvezde, Ivan Tričkovski trenutno nastupa za belgijski Beveren. U meču protiv Varegema postigao je fenomenalan prvi pogodak za svoju ekipu.

Fudbaleri Napretka i Radničkog iz Kragujevca prikazali su sjajnu fudbalsku predstavu u Kruševcu. Viđeno je čak šest golova, a majstorije Miljuša i Darka Spalevića su postignuti na veoma lep način.

Prvi gol je na 1:25 minuta, drugi na 1:40od početka videa ispod.

Ekipa Atletiko Bilbaoa je pregazila Granadu u petak uveče, a blistao je Aduriz, koji je postigao het-trik. Njegov drugi pogodak na utakmici je jedan od lepših koje je Primera ove sezone videla.

Mančester Siti je posle 38 godina osvojio Liga kup. Građani su preokretom stigli do trofeja, a izjednačenje ekipi Manuela Pelegrinija, doneo je Jaja Ture sjajnim udarcem sa oko 20 metara.

Spartak iz Subotice je uspeo da osvoji bod na Staroj Karaburmi protiv OFK Beograda. Gol za izjednačenje je postigao Slobodan Novaković sjajnim volejom.

Njegova majstorija je na 4:42 minuta snimka ispod.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA