Noć kada je Džejms promašio šut za produžetak: Nije me išlo (VIDEO)

Od ukupno 22 poena, Džejms je u drugom poluvremenu ubacio samo tri i sasvim sigurno nije trebalo da bude igrač koji će rešavati poslednji šut, iako je noć pre ubacio 61 poen

  • 0

Samo noć pre postigao je 61 poen protiv Šarlota, što mu je bio i rekord karijere, ali Lebron Džejms protiv Hjustona nije ličio na ''rekordera'' i Majami je poražen na gostovanju u NBA ligi - 106:103, u meču u kojem šampioni nijednom nisu vodili.

Džejms je imao šansu da pogodi barem produžetke, međutim promašio je šut za tri poena kao i većinu svojih šuteva u drugom poluvremenu. U prvom je bio odličan. Postigao je 19 poena, ali je do kraja uspeo da ubaci samo još tri za konačnu cifru od 22.

- Borio sam se u prvom poluvremenu, ali u drugom me jednostavno nije išlo. Ispao sam iz ritma - rekao je Džejms posle meča.

Junaci pobede Hjustona bili su Hauard i Harden. Prvi je ostvario dabl-dabl učinak sa 22 poena i 16 skokova, dok je Harden dodao 21. Osim što je bio najefikasniji u pobedničkom timu, Hauard je, na 22 sekunde pre kraja meča, slučajno udario Džejmsa po već slomljenom nosu. ''Kralj'' je najpre izašao sa terena da bi se potom brzo vratio. Međutim, znajući kraj, bolje da nije.

Majami je u ''odsustvu'' Džejmsa imao dvojicu raspoloženih košarkaša koji nisu bili dovoljni za pobedu. U pitanju su Vejd i Bizli koji su postigli po 24 poena.

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović nije igrao za Golden Stejt protiv Indijane, ali na veliku sreću Ratnika jeste Klej Tompson koji je u poslednjij sekundi pogodio šut za pobedu protiv najbolje domaće ekipe - 98:96.

Tompson je meč završio sa 25 poena, a pratio ga je Stiven Kari sa 19 ubačenih koševa. Indijani nisu bili dovoljni ni Vestovih 27 poena, kao i Džordžov dabl-dab (26p 12 sk), ali su uprkos porazu ostali najbolji domaći tim.

NBA, rezultati:

Klivlend - San Antonio 101:122

Indijana - Golden Stejt 96:98

Hjuston - Majami 106:103

Oklahoma - Filadelfija 125:92

Finiks - LA Klipersi 96:104

LA Lejkersi - Nju Orleans 125:132

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA