KAO DŽEJMS I ENTONI: Partizan i Zvezda šalju talente na Džordan kamp!

"Jordan Classic" internacionalni košarkaški kamp, koji se od 7. do 9. marta održava u Barseloni, okupiće 40 najtalentovanijih mladih košarkaša Evrope. Srpsku košarku predstavljaće Miloš Glišić iz Partizana i dvojac iz Crvene zvezde, Boriša Simanić i Aleksandar Aranitović

  • 0

Kompanija "Najk", sa svojim brendom "Džordan", najavila je osmi "Jordan Classic", internacionalni košarkaški kamp, koji će se od 7. do 9. marta održati u Barseloni.

Cilj ovog košarkaškog kampa je otkrivanje najvećih mladih, evropskih talenata koji će, poslednjeg dana kampa, međusobno odigrati i Ol Star utakmicu u čuvenoj "Blaugrani", dvorani u kojoj nastupaju prvotimci Barselone.

Ovogodišnji "Jordan Classic" košarkaški kamp okupiće 40 najtalentovanijih mladih košarkaša Evrope. Posle zajedničkog treniranja i Ol Star utakmice, najboljih deset će rezervisati kartu za Njujork, gde će se, tokom aprila, priključiti najboljim vršnjacima iz ostatka sveta i trenirati sa najkvalitetnijim američkim trenerima.

Srpsku košarku predstavljaće supertalentovani mladi igrači; Miloš Glišić iz Partizana i dvojac iz Crvene zvezde, Boriša Simanić i Aleksandar Aranitović. Osim njih, Ognjen Čarapić će predstavljati Crnu Goru, Amar Gegić Bosnu i Hercegovinu, a Nenad Dimitrijević Makedoniju.

Do sada su kroz "Jordan Classic" internacionalni košarkaški kamp prošle i NBA zvezde poput Lebrona Džejmsa, Karmela Entonija, Kevina Durenta, Kajrija Irvinga, Krisa Pola, Blejka Grifina i mnogih drugih.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA