Klinci iz Partizana i Zvezde među najboljima na Džordanovom kampu!

Miloš Glišić i Aleksandar Aranitović, proglašeni su jednim od najboljih od 40 najtalentovanijih mladih košarkaša Evrope na prestižnom "Jordan Brand Classic" internacionalnom košarkaškom kampu

  • 4

Barselona očigledno prija Srbiji, a Balkan ponovo ima čime da se ponosi!

Miloš Glišić i Aleksandar Aranitović, jedni od najtalentovanijih mladih košarkaša u Srbiji, potvrdili su klasu i među svojim vršnjacima na prestižnom "Jordan Brand Classic" internacionalnom košarkaškom kampu, održanom u Barseloni, u organizaciji kompanije "Nike". Osim njih dvojice, za najbolje učesnike trodnevnog kampa proglašeni su i Amar Gegić iz KK Spars Sarajevo i Ognjen Čarapić iz podgoričke Budućnosti.

"Nike" i "Jordan Brand Classic" kamp, osmu godinu zaredom, okupili su 40 najtalentovanijih mladih košarkaša Evrope i pružili im šansu za dokazivanje na trodnevnim treninzima i utakmici, kroz koje su prošle mnoge najveće NBA zvezde poput Lebrona Džejmsa, Karmela Entonija, Kevina Durenta, Kajrija Irvinga i mnogih drugih.

Deset odabranih sa nadmetanja u Barseloni u aprilu će se priključiti vršnjacima iz celog sveta, sa kojima će u njujorškom Barclay Centru u kojem nastupa NBA ligaš Bruklin, trenirati, unapređivati svoju igru, ali i odmeriti snage u međusobnom duelu.

"Jordan Brand" je deo kompanije "Nike", a kolekcije obuće, odeće i sportskih dodataka inspirPartizanisane su košarkaškom ikonom, slavnim Majklom Džordanom. Brend je nastao 1997. godine i od tada je od tada je postao simbol sportskih performansi ali i program koji ističe značaj obrazovanja, sporta i kreativnosti.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gile

    11. mart 2014 | 10:40

    I onda će da dodju kod Vujiševića koji će ih zarad svog profita unakazitu za celu karijeru

  • Jastrebov

    11. mart 2014 | 15:04

    Inspirpartizanisane!?

  • Rex

    11. mart 2014 | 20:23

    U pravu si Gile, Dule je upropastio Krstića, Drobnjaka, Pekovića, Veselog i mnoge druge, eto jadni i upropačćeni nisu mogli dalje od NBA ! E, jadniče, zar ne znaš da su najviše igrača za NBA dali Univerzitet Severne Karoline i KK Partizan ! I ti si našao da omalovažavaš Duleta, ajde bre nazad u tvoju malu mišju rupu !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA