TERZIĆ RUŠI TOLETA: Biće masakr na sednici skupštine FSS!

Aktuelni predsednik Zajednice Superligaša tražiće od prvog čoveka Saveza da izvrši kompletne reforme za 60 dana. Ukoliko odbije, slede vanredni izbori

  • 11

Iako se u prvi mah činilo da će današnja sednica skupštine Fudbalskog saveza Srbije proteći u mirnom tonu, prema najavama iz Zajednice Superligaša, odnosno njenog predsednika Zvezdana Terzića, Tomislavu Karadžiću bi fotelja prvog čoveka Saveza mogla da se uzdrma.

Terzić, zajedno sa Slavišom Kokezom, će zahtevati da u roku od 60 dana, tačnije do 10. maja, Karadžić izvrši kompletne reforme i rekonstrukcije kadrova u FSS, a ako se to ne desi, zahtevaće raspisivanje vanrednih izbora.

- Na današnjoj sednici skupštine biće masakr - rekao je Terzić u šaljivom tonu za Naše novine, a potom nastavio:

- Ne radi se o tome da li će skupština proteći u mirnom ili burnom tonu. Kao što znate, formirana je Radna grupa Zajednice Superligaša, gde su predstavnici najvećih klubova. Zahtevaćemo od Karadžića da u roku od 60 dana, tačnije do 10. maja, izvrši kompletne reforme.

- Tražićemo rekonstrukciju Izvršnog odbora, Sudijske organizacije, važnih kadrova. Ako Karadžić to ne bude želeo da sprovode, zahtevaćemo izbore. Siguran sam da imamo podršku fudbalske Srbije.

Terzić se osvrnuo i na glasine da će biti izabran za potpredsednika FSS, zajedno sa Kokezom, i da će na taj način Karadžićeva opozicija biti primirena.

- Ne želim da budem potpredsednik u Karadžićevoj vladi. On je bio potpredsednik za vreme mog mandata. Došao sam na mesto prvog čoveka Zajednice jednoglasnom odlukom klubova i tu je svakoj priči kraj - rekao je Terzić.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA