ČOVIĆ: Tejić je trebalo još jače da udari Čekovskog!

Igrač MZT-a nije očekivao da će mu neko lupiti šamar, jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne sme da da na sebe, poručio je predsednik Crvene zvezde

  • 42

Predsednik KK Crvena zvezda, Nebojša Čović, rekao je gostujući na Radiju S, u emisiji "Tajm Aut" da je mladi košarkaš crveno -belih, Marko Tejić trebalo još jače da udari Georgija Čekovskog na meču ABA lige.

Podsetimo, na kraju meča Zvezde i MZT-a došlo je do koškanja između igrača a Tejić je udario šamar Čekovskom, koji ga je udario laktom prethodno.

- Tejić je trebalo da ga udari još jače. Niko nije video da ga je Čekoviski na kvarno udario laktom u glavu. Tejić se branio i verujem da ni Čekovski nije očekivao da će mu neko lupiti šamar jer je jak i ogroman. Ali, nijedan igrač Zvezde ne sme da da na sebe - rekao je Čović i dodao:

- Ne volim da se ovakve stvari dešavaju, ali ako ste udareni morate da se branite.

- Tejić je mlad momak ima 19 godina i branio se a Čekovski je lukav, namazan, iskusna igrač. Kažem, trebalo je još jaču dangu da mu udari pa nek posle igrač MZT-a  ide da peva borbene pesme. Mi smo kao klub podržali Tejića - poručio je Čović.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf Sport!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs/Radio S)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA