Gradonačelnik Novog Sada čestitao zlatnoj Ivani Španović

Ona je najbolji rezultat ostvarila u prvoj seriji i on iznosi 7,04 metara, pa je na prvom mestu ostala do kraja takmičenja.

  • 1

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević uputio je čestitke najboljoj srpskoj atletičarki Ivani Španović koja je osvojila zlatnu medalju na Mediteranskim igrama u Taragoni u skoku u dalj.

Ivana o podvigu, rekordu i novom zlatu: Spremna sam za odbranu evropske titule i Dijamantsku ligu!

Ona je najbolji rezultat ostvarila u prvoj seriji i on iznosi 7,04 metara, pa je na prvom mestu ostala do kraja takmičenja.

- Još jedan uspeh Ivane Španović i njenog tima nas je učinio veoma ponosnim, a od nje smo već navikli da dobijamo samo lepe vesti sa takmičenja visokog ranga. Ova zlatna medalja, sa predznakom broja 7, predstavlja veliki trud, napor, istrajnost i hrabrost naše najbolje sportiskinje svih vremena, koja svojim skokovima, pred nama kao svedocima trenutka, ispisuje istoriju nacionalnog i svetskog sporta. Želimo joj još mnogo uspeha i da nastavi da pruža dobar primer mladima koji se ugledaju na njena postignuća i izrastaju u neke nove, talentovane sportiste čijim uspesima ćemo se takođe radovati – rekao je gradonačelnik Miloš Vučević.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    28. jun 2018 | 11:18

    Fudbal je sve pojeo! Ostali sportovi anonimno donose zlato Srbiji,ali je nama najvaznije da igramo ono sto bas i ne umemo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA