≫ 

Ivana je za nas šampionka Evrope: Njen skok iz kvalifikacija je bio jači od svih u finalu, osvajačica zlata slabija za čak 9cm!

Još jedan razlog da žalimo!

  • 5

Ivana Španović odustala je od skoka udalj u finalu Evropskog prvenstva u atletici zbog povrede, a mi imamo razlog više da žalimo zbog peha koji je zadesio.

Naime, njen skok u kvalifikacijama za 6,84 bio je bolji od svih viđenih u finalu, jer je zlato osvojila Malajka Mihambo sa 6,75!

Ivana je u četvrtak pokazala formu za titulu, ali je povreda ahilove tetive sprečila da potvrdi dominaciju u svojoj disciplini, što je usrećilo Nemicu Malajku Mihambo.

Ona je pred svojom publikom proslavila osvajanje zlata, i to sa "mršavih" 6,75, dok je iza nje bila Ukrajinka Marina Bek sa 6,73.

Na trećem mestu našla se Šara Proktor sa 6,70, a mi se nadamo Ivaninom brzom povratku kako bi se što pre vratile stvari na svoje mesto.

Ivana Španović pred dolazak u Berlin: Jedino što me zanima je da odbranim titulu prvakinje Evrope

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JS

    11. avgust 2018 | 21:53

    Vazno je da se Ivana oporavi sto pre. Bice medalja. Po ovim rezultatima sa EP, nema nikoga ko bi mogao da joj se priblizi. Samo napred. Sto pre se oporavi, pa ponovo u pobede.👍👑

  • PIXI

    12. avgust 2018 | 06:59

    Kako li se osecaju osvajacice medalja,sto se mene tice Ivana moze na balkon

  • Neko iz mase...

    12. avgust 2018 | 08:21

    Kad si u finalu rizukujes...za finale se rizukuje...sta je vece od zlata? Mozda ovu sansu vise neces ni imati... losa odluka...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA